@Sikor: Czy mógłbyś podać listę gier jakie zamierzasz w kolekcji wydać? I czy wszystkie będą na jednym carcie, czy każda na osobnym?
Edit: Czy np będzie Mr.Proper (Alexa) a może Mr.Plum (TeBego)?
niewiedza buduje, wiedza rujnuje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Wkrótce... Kolekcja gier Sikor Soft
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@Sikor: Czy mógłbyś podać listę gier jakie zamierzasz w kolekcji wydać? I czy wszystkie będą na jednym carcie, czy każda na osobnym?
Super pomysł mono. Jestem również za.
Mr proper jest tylko w wersji preview, więc nie będzie. Mr Plum - wymaga VBXE i zasadniczo nie mam do niego żadnych praw (pomijając, że nie mam nawet cyfrowej kopii).
Co do wydania - utknąłem na etapie tłumaczenia na j. angielski błękitnych nimf (tłumaczenie mam, czasu na wprowadzenie i poprawki - nie, jest wprowadzone pomiędzy 1/3 a połową tłumaczenia).
Lista (być może niepełna), i tak, będzie to pojedynczy cartridge - przypominam, że te gry są akurat uwolnione przeze mnie, więc to jest tylko ukłon w stronę graczy i nakład będzie stosunkowo niski:
Tekblast
Magic of Words
ABC
CYBORG
MAX
Neuroid
Ketchup
Błękitne Nimfy (PL i EN)
Jeśli się zmieści coś jeszcze, to będzie. Ketchup nie chodzi pod Qmegiem (nie wiem czemu, gra pisana w TB XL, nie, nie ja pisałem), ale pod standardowym OS jak najbardziej. Cartridge będzie miał niższy numer niż TLS (które jest teraz priorytetem - premiera w lato, prace i zbieranie rzeczy do wydania kolekcjonerskiego w toku), ale pewnie ukaże się nieco później. NIe chcę obiecywać - wracam w sumie od przyszłego tygodnia do prawie normalnej pracy (do normalnej od 30 maja), więc paradoksalnie będę miał więcej czasu na swoje działania w tym zakresie.
Z dobrych wieści - pewne rzeczy są szykowane równolegle z rzeczami do TLS, więc później pójdzie szybciej ;)
Kiedy można się spodziewać wydania kolekcji gier Sikorsoft? Już w sumie prawie rok mija...
Patrzę na kierownika forum - "wkrótce" to pojęcie względne. Prace utknęły nad jednym tłumaczeniem, a chwilowo brak mocy przerobowych. W sumie jedna pozycja mnie trzyma, trzeba mnie motywować, bo chcę wraz z tym wydać...
Reszta jest "prawie" gotowa...
To już ostatnia prosta... Działaj, działaj :)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Wkrótce... Kolekcja gier Sikor Soft
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 55 zapytań