Nawiazujac to stronki ktora podal Cedyn na TWOLINER, wczoraj udalo mi sie trzasnac niezle zdjecie.
Tytul: Residen Evil Real ;)
http://monsoft.republika.pl/zdjecia/residentevil.jpg
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Residen Evil real ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nawiazujac to stronki ktora podal Cedyn na TWOLINER, wczoraj udalo mi sie trzasnac niezle zdjecie.
Tytul: Residen Evil Real ;)
http://monsoft.republika.pl/zdjecia/residentevil.jpg
gość wracał z projekcji "Teksańskiej Masakry..." albo kupił sobie DVD-ka z tym filmem w wersji kolekcjonerskiej :)
RESTRICTED - ILLEGAL PAGE
You are trying to access an illegal page uploaded by one of our free hosting members. The entire account has been restricted to legal authorities for further investigations.
hehe Monsoft, zdjeli ci pejdza na nielegalu :D
A oni pi*.* cos, raz sie otwiera dobrze a raz nie
CHyba musze zmienic hosting
Hmm, głupia sprawa, bo pod Firefoksem wylatuje to co podaje Mikey, a w tym samym czasie pod IE otwiera się właściwa strona. Pewnie Microsoft wziął hostage na tę domenę i zmusił, by otwierała się tylko pod IE. ;)
Hmm, jak też mam RESTRICTED (IE6 SP1, XP SP2)... :?
Oto i cały "phr33h0st1ng" - dawaj to na jakąś interię albo inny webpark, może nie doskonałe, ale więcej działają niż nie ;)
U mnie tez nie dziala (Mozilla/Slackware)
Ja tylko raz dostalem takie info, a korzystam tylko z firefox'a.
Zdjecie jest tutaj http://monsoft.republika.pl/zdjecia/residentevil.jpg
hmm mi sie otwieraja oba linki... (Netscape/Slack) Zepsules Kasjan i tyle :)
U mnie pod Operką działa, za każdym razem.
hmm mi sie otwieraja oba linki... (Netscape/Slack) Zepsules Kasjan i tyle :)
Nic nie zepsulem (to sie nie psuje to nie windows :P) dzisiaj dziala dobrze znaczy sie wina nie byla po mojej stronie
Kasjan tlumaczylem Ci tyle razy - TYLKO WODKA SIE NIE PSUJE! :)
a wlasnie ze sie psuje... dlatego jak sie otworzy to trzeba jak najszybciej wypic :lol:
Nie psuje, ale szkłem przechodzi?
I paruje oraz stygnie.
Ja wole w odwrotnej kolejności: dupy, a później ewentualnie wódka ;)
A wy to jak dzieci: tylko wódka i d*py w głowie
Odezwał się abstynent. :> Ja wiem, że wraz z wiekiem sprawność seksualna spada i pozostaje tylko wódka, ale żeby tak od razu się do tego przyznwać. ;>
Przyjemność seksualna spada z wiekiem, z apetyt na wódkę, też z wiekiem? do trumny. :F
Chyba z wiekiem partnerki. A z wódką różnie bywa. Niektórzy piją ją do końca... ich albo jej.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Residen Evil real ;)
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 64 zapytań