Powiedziałem, że w tym wątku na temat COVID"a się więcej nie wypowiem.
I nie wypowiadam się na ten temat.
Ale nie mogę obojętnie stać obok tego co się dzieje teraz na wschód od Nas. Wszyscy z Was, którzy mają takie podejście do tematu jak to indywiduum Creonix, mam jedno zdanie do was "p*.* się". wy ruskie c*** je**** na usługach moskwy. Dely, możesz mnie wyoutować dożywotnio, mam to gdzieś. Nie mogę przejść w tym temacie obojętnie. Wy wszyscy, którzy myślą, że was to nie dotyczy i ci którzy się uważają za pacyfistów - niech was ten prymityw putin dorwie w swoje szpony. Niech rozjebie wam inskanderami chałupę, mieszkanie, a to co zostanie z waszych atarynek i dodatków do nich rozpierdoli tym co mu zostanie.
Nie macie k**** pojęcia o co chodzi? Znacie historię z przed 75 lat? To się właśnie powtarza. sk**** putinowi, nie udaje się zdobyć Ukrainy to zaraz wejdą te c*** Białorusini na usługach tego bydlaka putina.
Sankcje, które nakłada świat to ten bydlak putin ma to gdzieś. Takie bydlę, morderca, sk**** je****, argumenty mu koło c*** latają. Do takiego typu sk**** dociera tylko piącha prosto w ryj.
Jak ktoś tego nie rozumie, to mam nadzieję, że nie będzie musiał się o tym osobiście przekonać, jak te p*.* ruskie sk**** zdobędą Ukrainę. Ten je**** putin na tym nie skończy.
Jak ktoś się z tym nie zgadza, to niech wyp* już teraz na białoruś, tam jest prosta droga, która prowadzi na bezkarne mordowanie kogokolwiek, czymkolwiek i jakkolwiek.
Ludzie macie jeszcze dostęp do tego co się tam naprawdę dzieje. Czy Was to nie przeraża? Ostrzał dzielnic mieszkalnych. Celowa EGZEKUCJA rodziny.
Ci, którzy to negują - p*.* się