1

Witam serdecznie, ostatnio zakupiłem urządzenie jak w temacie i nie chce zadziałać, pojawia się główna plansza z z napisem ready, (basic) wszystko robię tak jak w opisie, sdrive chcę zostawić, nie chcę odsyłać i teraz pytanie" czy jest ktoś z okolic Katowic u kogo mógłbym sprawdzić czy działa na innym Atari? dzięki za odzew, pozdrawiam.

2

Kartę SD z odpowiednią zawartością oczywiście włożyłeś?

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

3

ok, temat rozwiązany, do usunięcia.

4

Co było?
Już długo tym się bawie, ale karty goodrama 8gb za cholere nie chce odczytać, komuś taka działa?

5

Nie masz na niej przypadkiem NTFS-a albo extFAT? Ma być zwykły FAT32.

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

6

mam dwie karty 256mb i 2gb obie sprawne, format oczywiście fat32. Interfejs nie działa, co mu dolega nie wiem

7

Napisałeś, że temat rozwiązany - to działa czy nie? Ja odpisywałem @Przechodniowi.

8

acha, nie, nie działa, będzie inna szuka.

9

perinoid napisał/a:

Nie masz na niej przypadkiem NTFS-a albo extFAT? Ma być zwykły FAT32.

Wiem Fat 32, działam na 2gb sandisku, zakupiłem niedawno 8gb goodrama i nie trybi, karta sprawna na 100.