... ni mniej ni więcej, tylko i wyłącznie taki.
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [K] Kupię AMD Athlon XP 2600 AXDA2600DKV3C ...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
... ni mniej ni więcej, tylko i wyłącznie taki.
Od biedy może być AXDB2400DKV3C
A przy okazji, czy mogę prosić o przeniesienie wątku do Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe ?
Dzięki, ale on ma rdzeń Barton z FSB 333MHz (166), a ja potrzebuję włożyć coś w płytę która obsługuje co najwyżej Thoroughbred B - FSB 266MHz (133).
Ew. ktoś-coś z niższych modeli na 266MHz?
znalazłem takie coś
nie wiem czy sprawny
http://stryjek.pigwa.net/athlon/
Dzięki stryker, ale właśnie dokładnie taki już w międzyczasie kupiłem. Muszę tylko poczekać do weekendu ze sprawdzeniem. Gdyby co, to się odezwę.
Przysiadłem i sprawdziłem dzisiaj. Ten kupiony 2400+ działa, więc stryker podziękuję.
Gdyby jednak ktoś wykopał AXDA2600DKV3C, to nadal jestem chętny.
Jakiegoś Athlona miałem w domu ale już nie pamiętam jakiego, to było w epoce słynnych płyt Abit NF7-S. Nie wiem kiedy znów zawitam do domu rodzinnego ale może nie zapomnę o temacie ;)
Aby nie mnożyć wątków, cd...
Nabędę drogą kupna lub wymiany maskownicę do płyty ATX:
Na ew. wymianę mam takie:
Aby nie mnożyć wątków, cd...
Nabędę drogą kupna lub wymiany maskownicę do płyty ATX:
Ano mam taką, tylko jest miejsce na 2 LAN - w sumie do zeszłego tygodnia było na jedno ale samo odpadło...
Jak coś to pisz.
Jak będę u teściów gdzie mam część gratów to poszukam czy mam jeszcze taki CPU jak szukasz.
Jak coś :) to napisałem E-mail. Możemy poczekać z wysyłką na sprawdzenie tego athlona 2600+, jeżeli uważasz że jest wysokie prawdopodobieństwo tego modelu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [K] Kupię AMD Athlon XP 2600 AXDA2600DKV3C ...
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 61 zapytań