takron27: Przerobiłem do CAS twojego "Super Fortuna Edytora" - załączam wyniki. Twoje wydanie jest w 100% identyczne z tym które dostałem wcześniej od Piguły.
I tu ciekawostka. Otóż w "Super Fortuna Edytorze" zestawy haseł można nagrać na 2 sposoby:
* Funkcją "Zapis haseł" - wówczas można taki zestaw ponownie wczytać w "Edytorze", ale nie można go wczytać w grze "Super Fortuna";
* Funkcją "Kompilacja haseł" - wówczas można taki zestaw wczytać w grze, ale nie można go już wczytać w "Edytorze".
2. strona kasety od Takrona i od Piguły zawiera 5 zestawów haseł - wszystkie w postaci skompilowanej, więc nie można ich wczytać w Edytorze, a jedynie w grze. Ale wydaje mi się, że gdy sam miałem dawno temu "Edytora" na kasecie, że "u mnie" te zestawy można było wczytać w "Edytorze", czyli że nie były skompilowane. Więc albo pamięć mi szwankuje, albo miałem inne wydanie tego programu.
Post's attachmentsSuper Fortuna Edytor (1994)(Mirage Software)(PL)(Side A)[!].cas 12.6 kb, liczba pobrań: 11 (od 2022-02-20)
Super Fortuna Edytor (1994)(Mirage Software)(PL)(Side B)[!].cas 12.71 kb, liczba pobrań: 9 (od 2022-02-20)
Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
A8CAS - narzędzie do 100% archiwizacji kaset Atari