Witajcie, kompletuje Atari i brakuje mi kartonika zasilacza, może ktoś ma do sprzedania lub wymianę na inne Atari fanty?

Pozdrawiam,
Mik.

2

Do zamknięcia.

3

Znalazłeś źródło?

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

4

Niestety nie, brak odzewu, poszukam czegoś zastępczego.

5

Szkoda. Też potrzebuję. Można zrobić samodzielnie z kartony. Nie będzie oryginalnie ale swoją rolę spełni. I pewnie w tę stronę pójdę.

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

6

Ja tak samo. Jeśli byś trafił gdzieś na szablon to wrzuć na forum.

Tutaj jako ciekawostka, ostatnio trafiłem. Nowe kartony retro, szkoda, że nie robią do Atari :(

https://www.plakativ-druck.ch/shop/inde … id_lang=13

7

To znam. Ale bez wkładek są, zdaje się. Do pudła do A500 (dostałem takie z epoki ale totalnie puste) zamiast styropianów zrobiłem sobie kształtki z kartonu właśnie. Nawet robią co powinny.

8

Do zamknięcia.