Ileż można czekać!!!
Kto jest za ten delay odpowiedzielny !! ;)))
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Kiedy bedzie wreszcie DivX relacja z LL2002 !!!???
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ileż można czekać!!!
Kto jest za ten delay odpowiedzielny !! ;)))
Czy to jakas żaluzja ? Jakby co to ja jeszcze tego divxa nie otrzymalem wiec nie mam jak wrzucic :?
Heh. Laoo moglby sie strescic :) :D :D :)
na poprzednia relacje czekalismy pol roku, czyli zgodnie z tradycja na relacje z LL2002 poczekamy pewnie do lasta ;)
SORRY WSZYSTKIM! TO JA JESTEM WINOWAJCOM,DOPIERO CO WYSLALEM OPROGRAMOWANIE DLA LAOO
SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DELAY to moja sprawka.
Czy to jakas żaluzja ? Jakby co to ja jeszcze tego divxa nie otrzymalem wiec nie mam jak wrzucic :?
Broń Boże Misiaczku! żadnych aluzji ! całuski, cukierki, ciasteczka!
SORRY WSZYSTKIM! TO JA JESTEM WINOWAJCOM,DOPIERO CO WYSLALEM OPROGRAMOWANIE DLA LAOO
SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DELAY to moja sprawka.
Wiesz gdzie mamy Twoje sorry!? Laoo na szczescie zrezygnowal z czekania na przesylke i zlozyl to bez tego. Plytka juz leci do mnie i jak tylko dostane (moze juz jutro?) wrzuce do eftepoarchiwum i oczywiscie dam tutaj znac. Calosc zajmuje ok. 700000000B
a to tylko "niedobry kotek"
Laoo ma byc niebawem (ok 2 tyg.:) u mnie, jesli to przywiezie, to postaram sie choc czesc uploadnac, za wiele nie obiecuje, bo via 56k to sobie moge ^^. Ale cos na pewno zapodamy :)
ps. juz od pazdziernika tansza voodka w polsce :P
powiadasz ze vodka potanieje,to bardzo,ale to bardzo dobra wiadomosc, w sumie powinna zepchnac na dalsze pole inne newsy podawane w TV.
Vodka potanieje, ale niewiele. Mowiac scislej zostanie obnizona tylko akcyza na alkohole wysokoprocentowe o 30%, wiec vodka potanieje tylko o pare zlotych, co bedzie oznaczalo ze i tak bedzie sie oplacalo organizowac wycieczki do naszych poludniowych i wschodnich sasiadow ;)
jubileuszowy 1111 post ! a ja czekam i czekam i czekam na te relacje!
A JA SERDECZNIE DZIĘKUJĘ (ANONIMOWEMU - na razie) dobrodziejowi - dziś dostałem pocztą tę relację - ponad 2 godziny trwa !!! 8)
WIELKIE MEGA EXTRA THANXY DLA OSOBY, KTÓRA MI TO PODESŁAŁA !!!!! :D :)
Dzieki! :)
a ja jak zobaczyłem dzisiaj tą charakterystycznie adresowaną kopertę to się rozmarzyłem, że Vasco zaczął znowu swapować :)
dzięki vasco.
wypalcie i plytke dla mnie please!!!
ja tysz chce! niestety nie mam takiego lacza coby sobie to sciagnac!!
czekam wiec na listonosza z przesylka od jakiegos dobroczyncy!
adres podam na prv
... A Gepardttt mówił, że mi coś podeśle i ni ch*.* ... jak do tej pory; - a mawiali, że to szybki gość. Myśle, że Gep wie co miał wysłać i zrobi to niebawem. Może być *.atr. A to nazywa się PW. hehe;-)
PS> A ja jestem died maroz;-) Gucwiński (dla wtajemniczonych)_
Film z Rzeźnik Party jest ZAJEBISTY!!!
Dzięx Vasco!
Proponuję, żeby na Quast w przyszłym roku również zabrać kamerę.
X-Ray! Wyslalem tez Lewisowi, wiec pozycz od niego! A jak nie, daj znac - w poniedzialek poleci do Ciebie :)
duze ciut.
moze spakowac Code3Cruncherem albo FlashPackerem ? :)
X-Ray! Wyslalem tez Lewisowi, wiec pozycz od niego!
:cry: :cry: :cry: A o mnie to nikt nie pamietal :cry: :cry: :cry:
Dobrze ze mam interneta w domu to se pociagne (juz 5% i niezle idzie)
X-Ray! Wyslalem tez Lewisowi, wiec pozycz od niego! A jak nie, daj znac - w poniedzialek poleci do Ciebie :)
ardzo dziekuje za plytke, ale nastepnym razem podpisz sie, bo myslalem, ze to Laoo... :)
bardzo dziekuje za plytke, ale nastepnym razem podpisz sie, bo myslalem, ze to Laoo... :)
Sugerujesz, ze Laoo zawlaszczyl moj design wysylanych kopert???
Dely! Nie wysylalem Ci, bo masz niezly dostep do sieci :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Kiedy bedzie wreszcie DivX relacja z LL2002 !!!???
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 65 zapytań