z racji tego że się nie mieszczę w moim pokoju odosobnienia mam na zbyciu serię tzw nie_pydasi
dla mnie nie_przydasie ale może u Ciebie jeszcze jest miejsce? :)))))))
https://drive.google.com/drive/folders/ … sp=sharing
1 tv samsung z oznaczeniem "1" - zaczniemy od 20 zł
2 tv samsung oznaczony "2" - zaczniemy od 20 zł
3 tv sharp 32 cale - zaczniemy od 40 zł
4 tv kineskop Beko 14 cali - od 1zł
5 dyskietki 3,5 cala około 50 szt - od 1zł
6 ogryzek qs128 f za free
ad1, 2 - tv podłączyłem do 800xl i działają, nie wiem jak długo jeszcze ;) wszystkie złącza jak na zdjęciach , pracują z pilotem o samsunga . pilot nie jest na sprzedaż bo to mój osobisty pilot :)
ad3 - jw, nie mam pilota i nie miałem, nie reaguje na uniwersalnego ani na pilota z telefonu, można sterować menu za pomocą guzików w tv . do retro się nadaje - przyniosłem z pszok-u i wymieniłem ledy - cena 40 na początek wynika z ceny ledów które kupiłem . niestety używane bo nowych nie było dostępnych do tego tv
ad4 - beko , z pilotem, złącze tylko euro . zdjęcie kiepawe ale w rzeczywistości obraz ładny . sam tv też uważam że w ładnym stanie
ad 5 - dyskietki, chyba 52 szt, nie wiem czy nadają się do retro , raczej się nie przepracowały bo to dyskietki instalacyjne więc zakładam że na firmie mieli więcej takich. niektóre pakiety jeszcze zamknięte fabrycznie
ad6 - ogryzek gs 128 - może akurat komuś potrzebne coś z obudowy lub wnętrza? szkoda wyrzucić
można odebrać osobiście w Warszawie u mnie w pracy , można podjechać do mnie pod Warszawę , mogę wysłać (poz 3 i 4 będzie ciężko wysłać, poz1 i 2 nie wiem czy wejdą do paczkomatu po zabezpieczeniu )
licytujemy do niedzieli do 20.00
Timex: 1000/ 2048, Schneider: 464/ 6128, JS128, zx81/ zx48/ zx +/ zx +2/zx +3
MSX: Toshiba HX-10/ Philips Vg-8020/ Yashica yc-64/ Mitsubishi ML-F80/ Sakhr AX-170 i AX-230/ SONY HB-75F/ Canon V-20