No cóż... nie wiem czy mam się nużać w soich występkach jak rasowy asceta, czy może wręcz przeciwnie. Tak czy siak gg tej "osobniczki xxx" zasłoniłem już przed postem Azbesta. A co do zabłyśnięcia... cóż uznałem, że to zwała ten log z gg, ale widzę że mam dośc osobliwe poczucie humoru :> Faktycznie nie szanuję, nie mam litości i mam jeszcze sporo tych 'NIE' a disclaimer jest IMO potrzebny. Odnośnie określenia "dzieciecym pseudo-chaxorskim jezykiem" to muszę się niezgodzić, gdyż ja tego języka urzywam na codzień na IRCu, żeby porozumiec się z ziomolami, tak się u nas przede wszystkim pisze HEADERy, NICKi, a zależnie od kontekstu także się mówi... nastepnym razem zastosuję Base64 :] Debiut - ********* przecież nie jestem /nie mam zamiaru być / nie będę żadną gwiazdą - AtariArea to nie IDOl czy inne tego pokroju bagno. Coś czuję że sprawę na najbliższym zlocie zakończy masowe piwsko i bratanie się :)))
Otaku
PS o człowieku świadczą jego umiejętności i to czy nie jest dupkiem - ja chyba wyszedłem na dupka :>
[ Dodano: Sob Lis 13, 2004 21:21 ]
Miało być tak: Wiesz... w sumie to pomijając pkt 2 muszę się z Tobą rzeczywiście choć w sporej częsci zgodzić choć IMO i to określienie "zabłyśnięcie" to lekkie przegięcie...
*IMO - In My Opinion <kolejna rzecz której (nad)urzywam regularnie w swoich wypowiedziach> - za to nie nadurzywam poprawnej polskiej ortografii :>
pozdrawiam
PS Miker: w końcu napiszę to demo :P