BTW. Tabliczka monżenia jest akurat w pierwszej klasie szkoły podstawowej.
Ale dodawania - o ile pamiętam - uczą w przedszkolu :P
Do obrażania to mi jeszcze daleko, ale jak każdy ma konkursy tworzone przeze mnie gdzieś, to ja powoli też zaczynam mieć tego dość. Ideę uważam za słuszną, a nie uważam, że bycie na scenie polega tylko na zalewaniu sie w trupa na kolejnych sztabach/zlotach :cry: , choć i to daje czasem ciekawe efekty ;) . Owszem, TL jest pewnego rodzaju HydeParkiem, ale posądzanie kogoś o coś, w dodatku publicznie, jest dla mnie zagrywką poniżej pasa, dlatego Wojtuś nie wyjeżdzaj mi tu z PM. Szanuję zarówno Ciebie, jak i X-a, ale nie zamierzam pozostawiać bez echa czegoś, gdzie pluje mi się w twarz - staram się jak mogę i jak potrafię. Proponuję się najpierw wczytać w regulamin konkursu, a dopiero potem dyskutować - ale konstruktywnie. Ale czasem mi się wydaje - że to ponad siły niektórych. Imho, proponuję się wczytać w punkt 9:
9. niewpłacenie sumy na konto = rezygnacja z nagrody w przypadku wygranej (nagroda przechodzi do kolejnego z kolei miejsca, na kogoś, kto wpłacił);
Więc, zgodnie z wypowiedziami Twoją i X-a, mam zamiar tutaj zarabiać krocie :P
Wyjeżdzanie na tw z twierdzeniami typu:
ale o co chodzi z tym 5zl compo ?
tutaj coś piszą o jakimś listingu a rozchodzi sie o to zeby wpłacic...
Sikorowi 5zl ?
a kto wpłaci najwięcej piątek to wygrywa ? i co wygrywa ?
ciekawy regulamin ;)
uważam za pewnego rodzaju policzek. Macie coś gdzieś - proszę bardzo!!! Ale nie szargajcie czyjegoś imienia na publicznym - jakby nie było - forum. Owszem, zaraz napiszecie - że teraz to ja roztrząsam na forum publicznym. A tak - niestety, muszę tak zrobić, ponieważ już wiele osób czytało TL i należą się im wyjaśnienia. Macie pytania lub wątpliwości co do regulaminu? Wolno Wam - po to jest ten topik. Pytajcie, rzeczowo, na tym forum!!! Od tego jestem ja, Dely i Pin - aby wyjaśnić wątpliwości i odnieść się do ewentualnych uwag. Jeżeli jakiś punkt jest niejasny - na pewno uda się go poprawić, stworzyć go bardziej czytelnym. Przypominam, że jest teraz pierwsza edycja (a może i ostatnia - wszystko zależy od ilości prac), więc jakieś niedoróbki lub wpadki mogą się zdarzyć. Ale ludzie, nic nie jest od początku doskonałe!!!
Proszę, zastanówcie się nad tym!!!
Sikor umarł...