Szczepionki na grypę są nieskuteczne - takie czary-mary. Osobiście znam historię jak szczepienia położyły cały zakład liczący grubo ponad 100 osób, a opowiedziała mi tę historię osoba, która akurat była jako jedna z nielicznych w delegacji. jeśli się szczepią - ich wola - jednak walenie w siebie kodu sprzed lat nic nie daje.
To coś na kowida - nawet nie wiadomo co to jest. Lepiej się trzymać od szamba z daleka.
Tak przy okazji...
Według definicji ustawowej - nie ma epidemii. W polskim ustawodastwie nie istnieje coś takiego jak pandemia. Jest epidemia i ogłoszono z pompą stan epidemii. Jest różnica? Noszenie szmaty NIC nie daje poza szkodami osobistymi. Jest tak wiele badań przeprowadzonych w tym kierunku, że nie da się tego obejść. Poza tym wiesz o tym, że najlepsze tzw. medyczne maski spełniają wymagania normy EN 14683:2019? Takie mają napisy na opakowaniach. To Ci teraz wyłożę - jest taki parametr jak skuteczność filtracji bakteryjnej [BFE]
Filtracja bakteryjna (BFE) - test ASTM F2101
Ten test mierzy odsetek bakterii większych niż 3 mikrony filtrowanych przez maskę. Zastosowanym materiałem do walki jest Staphylococcus aureus (gronkowiec złocisty)
CZY COŚ CI JUŻ ZAŚWITAŁO?
Według mnie - to zbrodnia - wciskanie ludziom przymusem czegoś co jest najzwyczajniej w świecie NIESKUTECZNE wobec zagrożenia powodowanego przez SARS-COV-2. Jest to oszustwo i chamskie okłamywanie, że kawałek szmatki zabezpieczy przed zachorowaniem albo rozprzestrzenianiem. Tak samo jakiekolwiek maski FFP2, FFP3 - szczególnie takie z zaworami wydechowymi. Tak samo z jakimś cudownym płynem, który nie wiadomo co robi.
Jaka profilaktyka?
Wiesz co to jest terroryzm? Właśnie to zrobili ci, którzy mają niby dbać o nas - zastraszyli wiele osób. Wiele z nich - na śmierć. Wiszą mi te ich "oboszczenia" bo widać, że nie ma to związku z jakąkolwiek "pandemią". Tak wygląda profilaktyka - zamiast dbać o dobrostan narodu - wali się CODZIENNIE liczbami wymazanymi z tyłka, straszy i poniewiera ludzi, robi się z logiki i nauki szambo.
W imię czego?
Różne różności dla Atari i nie tylko - przydatne, bądź nie ale i tak warto zajrzeć...
http://atari.myftp.org Atari - Power without price and necessary elements with some sh*t onboardhttps://reversing.pl SSL enabled site