26

ooo, trzeba Duddiemu dać znać ;)

Sikor umarł...

27 Ostatnio edytowany przez gorgh (2021-04-26 20:34:39)

doczekałem się piratów własnej gry, nie mogę ukryć wzruszenia :)
edit:
Sikorek, gra była freeware

28

Aha, to spox ;)

Sikor umarł...

29

uicr0Bee napisał/a:

Dziś koleżka RetroKrypta piratuje m.in. Kowalski's Fury Gorgha... i nadal jako "KOLEKCJONERSKA KLASYCZNA GIEŁDOWA PRODUKCJA"

Nie ma innego wyjścia - zgłaszać każdą aukcję tego kolesia, aż do skutku (a potem sprawdzać, co jakiś czas, czy nie pojawiło się nowe konto z podobnymi... "okazjami". :(

-U

Co to jest? Co to jest?.... To przecież... Atari! :)

30

Zgłaszałem przez kilka dni rzędem. Czasem usunęli, czasem nie. Po pewnym okresie po prostu mi się odechciało.

A sprzedaje coraz bardziej ordynarne podróbki.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

31

No witam witam i pozdrawiam :) tutaj RetroKrypta ze znanego portalu dla handlarzy dorobkiewiczów :)
po pierwsze: wy konfitury i zgłaszacze allegrowi... przecież nie robiłem tego dla hajsu (i to tłuuustego - ustawiony już byłem prawie do końca życia...ale przez was popaliło mi plany :(
po drugie: wiadomo że ATARI PANY !!! a Amiga_SUKS!!!
po trzecie: ludzie kochają kasety (najlepiej w normalu :) klasyka klasyki a nie jakieś tam karty SD na 2IO czy inne usb IFy ...
po czwarte: nie byłoby klienterii to nie było by sprzedaży... a jak widać ATARI 8bit LIVEEEEE !!! long live Atari :)
po piąte: zaraz wyciągam z szafy Decka Marantza i zaczynamy kopiren tejps games paki (jestem nowym RAZOREM1911 w XXI wieku !!!) nawet Retronics zamawia u mnie kasety z nowościami, demami, toolsami, loaderami :D:D:D i LORHATEK też !!!!!!!!!!!
a pisałem także do BORKA i robi mi na biegu PUSZKĘ PANDORY !!! mam już DEMO w normalu 296 obrotów !!! a Roland Pantoła robi Oficjalnego SOUNDtraka z Mikiem Gordonem od Dóma !!!! zatkało ??? jutro wystawiam z 200 aukcji (nagrywam właśnie nowe składanki, aha no i nowa kolorowa drukarka laserowa tyż jest więc okładeczki jak ze sklepu także :D
po ...następne: tak naprawdę swego czasu coś nagrałem na moim prywatnym ATARIfestPARTY ze znajomkami no i warto to puścić w świat - wszystko panie po kosztach !!! zarobku Zero subzero!!! bo ATARI PANY ~!!! a najlepsze jest 600XL !!!
a na kuniec kto chce niech wbija na bloga pod tytułem: RetroKrypta.blogspot.com - aha tylko dla odważnych bo zaraz zaczniecie znowu płakać zamiast się cieszyć że ktoś puszcza w świat kilka milionów kaset z grami na małe atari...
(nakłady mam większe niż EA, Sony czy Blizzard.... - spytajcie RAZORA...) aha a Cracki zawsze gratis !!! poooozdro mordy

RetroKrypta (syn Razora1911) ATARI PANY !!! Amiga_SUKS!!!

32 Ostatnio edytowany przez jedynymentos (2021-11-24 13:31:10)

to ten łepek/myszcz byznesu?

https://allegro.pl/uzytkownik/RetroKryp … amp;page=1

"kasety produkowane na biezaco, podrobki nowozytne i to w dodatku tak obrzydliwe, ze gorzej moznaby to tylko robic korzystajac z gwozdzi i kleju na goraco. w dodatku kasety te sa podrobione tak zle, ze nigdy nie dzialaly i nigdy nie beda dzialac na prawdziwym atari. typowy skok na kase korzystajac z mody na retro. zalecam omijac szerokim lukiem."

30 lat temu moje poglądy nazywane były normalnymi, 20 lat temu konserwatywnymi, 10 lat temu skrajnie konserwatywnymi, dzisiaj jestem nazywany faszystą. Ja nie zmieniłem poglądów, tylko idioci zmienili wartości!

33

Wlazłem na bloga /sam nie wiem po co/ tego się nie da odzobaczyć :(
Mam tylko nadzieję, że geny nie przekazane zostały...

34 Ostatnio edytowany przez leonlas (2021-11-25 00:39:02)

...ohohohohooooo!!!! To się bogaty miszczu Krypta natłumaczyłeś... Akurat mnie to ani grzeje ani ziębi co i komu i od kogo sprzedajesz, jak ci których  to dotyczy na to pozwalają to co mnie do tego. Jedno tylko: sypiesz tekstem jak przedwyborczą kiełbachą i zastanawiam się czy to od gimbusów tego tekstu się uczyłeś czy tak masz już w gratisie. A mordy to se możesz pisać do swoich wafli a nie do ludzi, których kompletnie nie znasz, synu Razora. aj.

35

Przestaje się dziwić, że niektórzy swoje projekty zachowują tylko dla siebie.