Przesyłka do mnie i lopeza może być wspólna.
Moje skany czasopism i książek z epoki: https://chomikuj.pl/uicr0Bee ; https://archive.org/details/@uicr0bee
Potrzebujesz dyskietki? Proszę: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Echa Revision 2025 Kilka interesujących produkcji dla różnych platform Atari.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
atari.area forum » Bałagan » AVG cart jako rozszerzenie RAM - zakup zbiorowy kabelków W dół
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tmp do wszystkich kabli SIO na wszelki wypadek doda do wlutowania konetory, jakby się okazało że ktoś jednak nie ma a nie napisał.
-- lista zamknięta
Wieści z frontu:
tmp wyprodukował kable w weekend. Dał rabat, tj. kabel 1 szt = 9 Euro (długi, krótki i SIO w tej samej cenie). Wysyłkę do PL wziął na klatę.
Dziś kable są testowane, jak wszystko będzie ok, to wysyłka jutro do PL.
Ja to opłacę i podam po przeliczeniu na PLN kwotę za 1 kabel (zobaczymy na ile skubnie mnie WISE, bo chyba tym kanałem opłacę zamówienie).
Wtedy będę oczekiwał zapłaty za daną ilość kabli + paczkomat (nie będę się tułał po pocztach), ew. jak ktoś się wybiera na SV to przywiozę dla niego gratis :)
Potwierdzam, poprosimy wspólną paczkę do ZG
Spokojnie, udostępnię listę na guglu, będzie łatwiej niż kopać po forum ;)
Paczka w drodze.
Sprawy finansowe wyglądają tak.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ … sp=sharing
Arkusz z opcją komentowania, można dopisać kto chce w paczkomat, kto na SV, kto razem, kto osobno itp.
Ew. dane do wysyłek poproszę na priv, grzegorzsun at gmail.com lub discord (RODO :) )
Paczkomat standard 12.99 + zakupię odpowiednią ilość kopert bąbelkowych - chyba, że próbujemy po 5zł paczkomat przez olx?
może być Paczkomat (wpisałem) może być ten olx, albo można zbiorczo wysłać parę i sobie je rozdamy. Sikor, Miker, AS, co wy na to (może ktoś jeszcze z Wawy byłby zainteresowany)?
chyba, że próbujemy po 5zł paczkomat przez olx
Na AllegroLokalnie jest promocja polegająca na tym że oni opłacają przesyłkę. Limit 5 ogłoszeń.
@uicr0Bee: dopisałem z komentarzy, wszystko działa jak należy :)
Allegro też opcja, coś tam wykombinujemy :)
może być Paczkomat (wpisałem) może być ten olx, albo można zbiorczo wysłać parę i sobie je rozdamy. Sikor, Miker, AS, co wy na to (może ktoś jeszcze z Wawy byłby zainteresowany)?
Jestem na tak :)
p.s.
Dotyczałem że zamówiłem kable do cart-a którego nie mam, ale spoko :) Bo myślałem ze cały zestaw ..
Ok, osoby wymienione przez Cyprian i AS... dopisane do 1 paczkomatu WAW12M.
Widzę, że uicr0Bee dopisał już paczkomat, więc obojętnie czy olx czy AL czy jak tam, niech zdecyduje :)
@sun: dane do wpłaty podasz?
podliczę w tym arkuszu jak ustalimy jak to wysyłać, czy tradycjnie za 12.99 plus jakaś tam kopertka bąbelkowa, czy 5zł olx czy allegro :) W przypadku allegrolokalnie czy olx przejdzie to przez te portale - tak sądzę :)
Ci co chcą inaczej - można przelać na konto - wtedy rozumiem, że tradycyjnie 12.99, jutro ogarnę jakieś kopertki. Poszperam też, bo zapewne mam jakieś "uzbierane" pudełka po przesyłkach - minimalizacja kosztów i eko :)
Czyli zbiorcze wysyłki w pudłach, pojedyncze w kopertkach, lub 2x tektura+folia. Pomyślę ;)
@AS: wyraźnie pisałem, że zamawiamy kable ale można było cały zestaw, trzeba było pisać ;) Santyago tak łyknął i to dość dobrą cenę dał tmp na carta. Ale nie martw się, jak będziesz miał kabelek to już łatwiej o carta :)
Ja z W-wy, jestem zainteresowany.
@perinoid: dopisałem do paczkomatu Cypriana.
@AS: wyraźnie pisałem, że zamawiamy kable ale można było cały zestaw, trzeba było pisać ;) Santyago tak łyknął i to dość dobrą cenę dał tmp na carta. Ale nie martw się, jak będziesz miał kabelek to już łatwiej o carta :)
Spoko, później doczytałem że zamówiłem same kable.
Będzie i sam cart.
@Sikor: dopisałem Cię już wczoraj :)
ok, paczka w paczkomacie, odbiorę dziś, sprawdzę, przepakuję i dam znać.
@perinoid: dopisałem do paczkomatu Cypriana.
Super
TYC23M 501096457 lemiel@wp.pl
PW mam przytkane.
Dziękuję.
Może być do jednego razem z MCGor.
Dobra, spróbuję potworzyć aukcje na allegrolokalnie, zobaczymy co z tego wyniknie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » AVG cart jako rozszerzenie RAM - zakup zbiorowy kabelków W dół
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 64 zapytań