Przesyłka do mnie i lopeza może być wspólna.
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » AVG cart jako rozszerzenie RAM - zakup zbiorowy kabelków W dół
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tmp do wszystkich kabli SIO na wszelki wypadek doda do wlutowania konetory, jakby się okazało że ktoś jednak nie ma a nie napisał.
-- lista zamknięta
Wieści z frontu:
tmp wyprodukował kable w weekend. Dał rabat, tj. kabel 1 szt = 9 Euro (długi, krótki i SIO w tej samej cenie). Wysyłkę do PL wziął na klatę.
Dziś kable są testowane, jak wszystko będzie ok, to wysyłka jutro do PL.
Ja to opłacę i podam po przeliczeniu na PLN kwotę za 1 kabel (zobaczymy na ile skubnie mnie WISE, bo chyba tym kanałem opłacę zamówienie).
Wtedy będę oczekiwał zapłaty za daną ilość kabli + paczkomat (nie będę się tułał po pocztach), ew. jak ktoś się wybiera na SV to przywiozę dla niego gratis :)
Potwierdzam, poprosimy wspólną paczkę do ZG
Spokojnie, udostępnię listę na guglu, będzie łatwiej niż kopać po forum ;)
Paczka w drodze.
Sprawy finansowe wyglądają tak.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ … sp=sharing
Arkusz z opcją komentowania, można dopisać kto chce w paczkomat, kto na SV, kto razem, kto osobno itp.
Ew. dane do wysyłek poproszę na priv, grzegorzsun at gmail.com lub discord (RODO :) )
Paczkomat standard 12.99 + zakupię odpowiednią ilość kopert bąbelkowych - chyba, że próbujemy po 5zł paczkomat przez olx?
może być Paczkomat (wpisałem) może być ten olx, albo można zbiorczo wysłać parę i sobie je rozdamy. Sikor, Miker, AS, co wy na to (może ktoś jeszcze z Wawy byłby zainteresowany)?
chyba, że próbujemy po 5zł paczkomat przez olx
Na AllegroLokalnie jest promocja polegająca na tym że oni opłacają przesyłkę. Limit 5 ogłoszeń.
@uicr0Bee: dopisałem z komentarzy, wszystko działa jak należy :)
Allegro też opcja, coś tam wykombinujemy :)
może być Paczkomat (wpisałem) może być ten olx, albo można zbiorczo wysłać parę i sobie je rozdamy. Sikor, Miker, AS, co wy na to (może ktoś jeszcze z Wawy byłby zainteresowany)?
Jestem na tak :)
p.s.
Dotyczałem że zamówiłem kable do cart-a którego nie mam, ale spoko :) Bo myślałem ze cały zestaw ..
Ok, osoby wymienione przez Cyprian i AS... dopisane do 1 paczkomatu WAW12M.
Widzę, że uicr0Bee dopisał już paczkomat, więc obojętnie czy olx czy AL czy jak tam, niech zdecyduje :)
@sun: dane do wpłaty podasz?
podliczę w tym arkuszu jak ustalimy jak to wysyłać, czy tradycjnie za 12.99 plus jakaś tam kopertka bąbelkowa, czy 5zł olx czy allegro :) W przypadku allegrolokalnie czy olx przejdzie to przez te portale - tak sądzę :)
Ci co chcą inaczej - można przelać na konto - wtedy rozumiem, że tradycyjnie 12.99, jutro ogarnę jakieś kopertki. Poszperam też, bo zapewne mam jakieś "uzbierane" pudełka po przesyłkach - minimalizacja kosztów i eko :)
Czyli zbiorcze wysyłki w pudłach, pojedyncze w kopertkach, lub 2x tektura+folia. Pomyślę ;)
@AS: wyraźnie pisałem, że zamawiamy kable ale można było cały zestaw, trzeba było pisać ;) Santyago tak łyknął i to dość dobrą cenę dał tmp na carta. Ale nie martw się, jak będziesz miał kabelek to już łatwiej o carta :)
Ja z W-wy, jestem zainteresowany.
@perinoid: dopisałem do paczkomatu Cypriana.
@AS: wyraźnie pisałem, że zamawiamy kable ale można było cały zestaw, trzeba było pisać ;) Santyago tak łyknął i to dość dobrą cenę dał tmp na carta. Ale nie martw się, jak będziesz miał kabelek to już łatwiej o carta :)
Spoko, później doczytałem że zamówiłem same kable.
Będzie i sam cart.
@Sikor: dopisałem Cię już wczoraj :)
ok, paczka w paczkomacie, odbiorę dziś, sprawdzę, przepakuję i dam znać.
@perinoid: dopisałem do paczkomatu Cypriana.
Super
TYC23M 501096457 lemiel@wp.pl
PW mam przytkane.
Dziękuję.
Może być do jednego razem z MCGor.
Dobra, spróbuję potworzyć aukcje na allegrolokalnie, zobaczymy co z tego wyniknie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » AVG cart jako rozszerzenie RAM - zakup zbiorowy kabelków W dół
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 67 zapytań