@laoo/ng - poniekąd, chociaż nie tylko ja tu coś wrzucam. Idea jest taka by można było do tego czasu wrócić i zobaczyć jak ta sytuacja wyglądała. Druga sprawa, że dla tych którzy chcą czytać może być to odtrutka od jednostronnej narracji mediów. Mieć dwie przeciwstawne opinie jest zawsze lepiej niż jedną i tylko zakładać, że jest prawdziwa.
Do tego niektórzy z nas znają lepiej współczesną historię niż programowanie i widzą naciągającą burzę.
<edit>Nie tylko programowanie ma swoje wzorce projektowe, budowa totalniackich ustrojów też i można je rozpoznać.</edit>
Jak mówił ten prof od psychologii? Mamy podział 30-40-30. Ja plasuję siebie w 30% nie dających wiary w narrację, Ciebie w 40% co popłyną gdzie woda poniesie no i mam 30% totalniaków jak Epi itd.
@gorgh nie obrażę się na rzeczywistość jakby mój entuzjazm był przesadzony ale jakbyś właśnie tak jak np. we Włoszech od 15.10 stracił możliwość zarobkowania bo bezprawie nazwano prawem to inaczej byś mówił. No chyba, że bez końca będziesz się akomodował do tego co "władcy" wymyślą.
Już dawno nie chodzi o to czy szczepionka jest dobra czy zła, stała się ona aktem hołdu przed odbierającymi wolność.
---
Ergo, mam prawo domniemywać, że wskutek entuzjazmu interesuję się bardziej niż wy to też mam też szerszy obraz tego co się dzieje.
Co najwyżej możecie zanegować jakość moich władz poznawczych i olać moje ostrzeżenia - no bo kto głupiego by tam słuchał? :]