Najbliższy zlot już niedługo, najwyższy czas trenować! Tu można potrenować bez wydatków na szkło:
http://www.wagenschenke.ch/
Kto będzie najlepszy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
atari.area forum » Bałagan » Trening przed zlotem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najbliższy zlot już niedługo, najwyższy czas trenować! Tu można potrenować bez wydatków na szkło:
http://www.wagenschenke.ch/
Kto będzie najlepszy?
A wiesz, ze ten link juz byl na tym forum podawany ze 3 razy???? :lol: :D :P
Poważnie? :oops: No, kurde, widać zacofany jestem. Albo był dawno, albo poprostu przegapiłem.
Po prostu ppijany byłeś i nie pamiętasz. ;)
Jjaauurgi nichty nniebłem ppp jaany.
forum jak forum ... na ostatnim quascie nawet compo w tym bylo, ale nie pamietam kto wygral. jednak postac z tego flasha dosc mocno przypomina mi vaskowa gebe (nie pytajcie czemu, bo nie wiem. po prostu tak mi sie kojarzy) :D
Nie Tobie jednemu. :D Powiedziałbym, że nawet chód podobny. I ta butelka jakby z vascowego awatar wzięta. ;)
a gwoli ścisłości wygrał adept_zap
btw. gratulacje!
:lol:
... a zabawa byla wtedy przednia :))))))
bigscreen na dworze, piwo sie lało dookoła a wiara bawiła sie przednio ...ech...
Ep, albo wtedy jeszcze nie dojechałem, albo w kiblu siedziałem :F
Ale jednak dobrze mi się to ze zlotem skojarzyło, ciekawe czemu?
mi się to bardzo podobało.... :twisted:
As robił pętle wokół projektora... :lol: btw pamietam że jeden macho przyssał sie do tej gry;uprzednio głosząc że zakasuje reszte; jego chłopek zrobił dosłownie trzy kroki i padł na pysk :D
I ci kierowcy zatrzymujacy sie na jezdni... pelni obaw przed tym nowoczesnym alkomatem ;)
As robił pętle wokół projektora... :lol: btw pamietam że jeden macho przyssał sie do tej gry;uprzednio głosząc że zakasuje reszte; jego chłopek zrobił dosłownie trzy kroki i padł na pysk :D
Gep bo ja chodziłem jak ten koleś z "ekranu"... :lol: :lol:
*zreszta AS "klieił" ten ekran z Małym....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Trening przed zlotem
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 61 zapytań