Pin, a moze u nas w Krakowie tez sie znajdzie???
Np na Rajskiej albo w Jagiellonce?
thePink
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » SONDA - Kurek / Kamiński
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pin, a moze u nas w Krakowie tez sie znajdzie???
Np na Rajskiej albo w Jagiellonce?
thePink
... to trzeba by tak się tam przemieścić - i zapytać. Jeśli dokończe tą zgrzewe - co na avatarze widać - to nie wiem, czy zdąże jutro przed pracą... :D:D:D:D
Pin wzucisz te dwa odcinki co prosilem czy sie raczej niedoczekam ;/ ?
... kurna ukelele :D - które - bo ledwo ju ż widze... ??
nom te: Sonda - Olej.avi
Sonda - Plaster Rzeczywistosci.avi
i niech ktos ... Pecus ?? wzuci sprawa wersje
Sonda.Co.w.Trawie.Piszczy.LeD.avi
hmmm
w B.A.Z.I.E. jest zarejsterowany atarowiec z Koszalina...
Sprobuje pchnac do niego maila w sprawie tej biblioteki...
pozdrawiam,
thePink
Sprobuje pchnac do niego maila w sprawie tej biblioteki...
tez slyszalem o kasetach "SONDY" w niektorych bibliotekach w kraju, ale skad wiesz czy ten atarowiec ma jak przerzucic zawartosc VHS na DIVX ????
:rolleyes: :(
niekoniecznie do divx'a....rownie dobrze mozna sklonowac vhs'a, a reszte na miejscu....
Niestety na razie zero odzewu....
pzdr,
thePink
dobra juz mam: Sonda - Olej.avi i Sonda - Plaster Rzeczywistosci.avi od DRC.....potrzebuje jeszcze Co W Trawie Piszczy !!!!!!!!!!!!!! ;]
[ Dodano: 08.11.2004 16:00:23 ]
aaa zaczelem tez zgrywac nowe odcinki z kasetki od DRC ... sa to:
Przemiany, Jak w uchu, Cyborg, Ultrawizja. ;]
Tyle ze moje video jest troche stare ;] i obraz wychodzi zdeczko jasny niepomaga nawet korekcja w programach ;) ale cosik tam widac ;)
a i kompresuje to na divx ;] i troche duzy birate daje i zajmuje to cosik kolo 350MB kazdy ;)
no wlasnie cosik sie dzieje nie tak z azbestowna mam 3 konta i na kazdym po chwili wzucania zatrzymuje mi sie a gdy chce dac wzucanie od tamtego momentu to dupa stoi... jak wzucam od nowa plik jakis inny to jest to samo ;/ ... i co za szczaw usunal sondy co byly na ftpie ? ;/
... Stryjek - właśnie o tym Ci wspominałem ... :D -.. a ktoś usunął ?? - myślałem, że nikt nie wrzucił :rolleyes: Gdzie jest mgr Azbest ?? 8O :? :lol:
phuckin_deleters_fhuck_ya_fhuck_for_all dir
zzzzz_phuck_you_shitty_deleterz_phuck! dir
zzzzzz_go_to_hell__phuckin_deleters_fy! dir
:mrgreen:
podobne dziś widziałem po NFSU2:)
Co jest??
Kto wyp*** Sondy z Azbestowni???
:-(
thePink
jakby kogos interesowalo tu jest reszta sond ;]
http://torrent.org.pl/szczegoly.php?id=45667
Stryj wrzuc też do emulca...ja myśle że wywaliła Al-Khaida używając azbestowni jako miejsca do publikowania swoich filmików...
ogrish-dot-com-shosei-koda-beheading-video.wmv
dobra wzucilem znowu sondy na azbestownie ;] jezeli sa chetni to zapodam linka ;-) sa tam wszystkie dostepne na emulcu + te co zgrywalem z kasety DRC'a ;-)
stryker - daj linka plisssss
http://www.ftp.pigwa.net/upload/sonda/
hmmm - a pytanie. Wiem, że była możliwość "wydobycia" większej ilości odcinków. (co by wprost nie pisać) :D - ostało sie 160 sztuk ponoć.
No to trzeba isc na Rajska....
Cze. Jestem tu po raz pierwszy.
Po przebyciu krętej i długiej drogi wreszcie trafiłem tu. Zobaczyłem, że jest jakas minimalna mozliwośc abym mógł pozyskać chociaż jeden z odcinków sondy,
Odświerzam stary temat, ale może ktoś użyczy swojego FTP-a na te pare odcinków. Pomóżcie.
hej!
byłbym ogromnie zainteresowany sondą na ftp :) szukałem już na tym ftp pigwa ale nie znalazłem :(
może ktos mógłby coś udostępnić??
Myślę, że to forum jest przeznaczone *raczej* dla Atarowców, a nie poszukiwaczy Sondy :)
nowe odcinki Sondy juz sa :) http://tvsonda.republika.pl/
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » SONDA - Kurek / Kamiński
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 59 zapytań