Najbliższy zlot już niedługo, najwyższy czas trenować! Tu można potrenować bez wydatków na szkło:
http://www.wagenschenke.ch/
Kto będzie najlepszy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » Trening przed zlotem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najbliższy zlot już niedługo, najwyższy czas trenować! Tu można potrenować bez wydatków na szkło:
http://www.wagenschenke.ch/
Kto będzie najlepszy?
A wiesz, ze ten link juz byl na tym forum podawany ze 3 razy???? :lol: :D :P
Poważnie? :oops: No, kurde, widać zacofany jestem. Albo był dawno, albo poprostu przegapiłem.
Po prostu ppijany byłeś i nie pamiętasz. ;)
Jjaauurgi nichty nniebłem ppp jaany.
forum jak forum ... na ostatnim quascie nawet compo w tym bylo, ale nie pamietam kto wygral. jednak postac z tego flasha dosc mocno przypomina mi vaskowa gebe (nie pytajcie czemu, bo nie wiem. po prostu tak mi sie kojarzy) :D
Nie Tobie jednemu. :D Powiedziałbym, że nawet chód podobny. I ta butelka jakby z vascowego awatar wzięta. ;)
a gwoli ścisłości wygrał adept_zap
btw. gratulacje!
:lol:
... a zabawa byla wtedy przednia :))))))
bigscreen na dworze, piwo sie lało dookoła a wiara bawiła sie przednio ...ech...
Ep, albo wtedy jeszcze nie dojechałem, albo w kiblu siedziałem :F
Ale jednak dobrze mi się to ze zlotem skojarzyło, ciekawe czemu?
mi się to bardzo podobało.... :twisted:
As robił pętle wokół projektora... :lol: btw pamietam że jeden macho przyssał sie do tej gry;uprzednio głosząc że zakasuje reszte; jego chłopek zrobił dosłownie trzy kroki i padł na pysk :D
I ci kierowcy zatrzymujacy sie na jezdni... pelni obaw przed tym nowoczesnym alkomatem ;)
As robił pętle wokół projektora... :lol: btw pamietam że jeden macho przyssał sie do tej gry;uprzednio głosząc że zakasuje reszte; jego chłopek zrobił dosłownie trzy kroki i padł na pysk :D
Gep bo ja chodziłem jak ten koleś z "ekranu"... :lol: :lol:
*zreszta AS "klieił" ten ekran z Małym....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Trening przed zlotem
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 61 zapytań