1

Za młodu dużo pogrywałem w TT, teraz mam zamiar do tej gierki choć na chwilę powrócić i pomyślałem, że ktoś może ma przepisaną/zeskanowaną instrukcję lub wie skąd ją ściągnąć? Zawsze mnie interesowały np. zależności statystyk jednostek, ilości lotnictwa, części zręcznościowych na późniejszy wynik walki. Tzn. wiem, że "im więcej tym lepiej" ale może coś bardziej szczegółowo jest gdzieś opisane?

Na www.atari-ftp.prv.pl w dziale wydawnictwa i dalej w top secret sa skany a wsrod nich jest tak recenzja tej gry. Pamietam, ze byly tam jakies tabele.

3

Na www.atari-ftp.prv.pl w dziale wydawnictwa i dalej w top secret sa skany a wsrod nich jest tak recenzja tej gry.

Pracowicie sciągnąłem z tego katalogu wszystkie pliki (23) ale na żadnym z nich nie widnieje recenzja (ani tym bardziej tabele do) Theatre Europe. :(

4

Oblukam na chacie bo mam stos instrukcji do gierek i inne opisy,ktore uzywalem miedzy innymi jak ciagnalem cykl Pelyz lamusa w Seriousie,moze cos tam znajde..

gep/lamers^dial

5

Oblukam na chacie...

Dzięki Ci, dobra duszyczko - obyś tylko coś znalazł....

6

No i co? Jak tam poszukiwania? :)

7

Thank you for your attention

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

8

Jakby ktoś szukał.... http://www.zxsoftware.co.uk/T/Instructi … Europe.txt

Pozdrawiam...