Dely pytanko bylo juz kilka prosb odnosnie kilku modow(modyfikacji ) do tego forum i tak czy kiedykolwiek je wgrasz czy niema szans ??
jakby co moge pomoc ;) bo juz nabralem w tym wprawy ;]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprawy atari.area » mody do forum ;]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dely pytanko bylo juz kilka prosb odnosnie kilku modow(modyfikacji ) do tego forum i tak czy kiedykolwiek je wgrasz czy niema szans ??
jakby co moge pomoc ;) bo juz nabralem w tym wprawy ;]
Moge wgrac, ale przeraza mnie czas edycji niektorych plikow - ktorego nie mam. Jakbys mial gotowe, przerobione pliki to zapraszam :)
a ja dodam swoje 3 grosze ... co z tym logoskiem ? gosc pewnie by zrobil jeszcze ze dwie sztuki, ale pewnie najpierw by chcial zobaczyc tego na WWW :)
zrobie randomowe logosy, powiedz zeby jeszcze machnal ze 2 to 75% logosow na stronie bedzie jego :))
to wstaw chociaz ten jeden, niech kolo ma jakas motywacje ... bo inaczej to mu sie pewnie nie bedzie chcialo :) a random mozesz zrobic nawet i teraz. potem sobie tylko dolozysz kilka plikow wiecej :)
no - bo ja zrobię zaraz :]
ja tak dziś sie nudziłam chwilke... i tak widzac, ze na AA widnieje logo phpbb zrobiłam sobie jedno. nawet nie wiedziałam, że tu się ktoś już za to zabrał ^^;. nie jest jakieś cudowne, ani wypasione jak te, które pewnie zrobi kierownik, ale chcę sie choćby pochwalić ;].
no, mam nadzieję, ze się do czegoś przyda ;]*****
m.
no no ;) fajne ;)
Nu, jakby jeszcze kolorek dopasować do forum (znazcz się - niebieski), to bardzo niezłe. :F
poprawiona wersja kolorystyczna ;)
m.
Nu, Zajec, teraz to pagadi. :F
Ale za to ty teraz na tej fotce blado ciut wyglądasz?
jeszcze jedna wersja:
m.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » mody do forum ;]
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 58 zapytań