Pin, a moze u nas w Krakowie tez sie znajdzie???
Np na Rajskiej albo w Jagiellonce?
thePink
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » SONDA - Kurek / Kamiński
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pin, a moze u nas w Krakowie tez sie znajdzie???
Np na Rajskiej albo w Jagiellonce?
thePink
... to trzeba by tak się tam przemieścić - i zapytać. Jeśli dokończe tą zgrzewe - co na avatarze widać - to nie wiem, czy zdąże jutro przed pracą... :D:D:D:D
Pin wzucisz te dwa odcinki co prosilem czy sie raczej niedoczekam ;/ ?
... kurna ukelele :D - które - bo ledwo ju ż widze... ??
nom te: Sonda - Olej.avi
Sonda - Plaster Rzeczywistosci.avi
i niech ktos ... Pecus ?? wzuci sprawa wersje
Sonda.Co.w.Trawie.Piszczy.LeD.avi
hmmm
w B.A.Z.I.E. jest zarejsterowany atarowiec z Koszalina...
Sprobuje pchnac do niego maila w sprawie tej biblioteki...
pozdrawiam,
thePink
Sprobuje pchnac do niego maila w sprawie tej biblioteki...
tez slyszalem o kasetach "SONDY" w niektorych bibliotekach w kraju, ale skad wiesz czy ten atarowiec ma jak przerzucic zawartosc VHS na DIVX ????
:rolleyes: :(
niekoniecznie do divx'a....rownie dobrze mozna sklonowac vhs'a, a reszte na miejscu....
Niestety na razie zero odzewu....
pzdr,
thePink
dobra juz mam: Sonda - Olej.avi i Sonda - Plaster Rzeczywistosci.avi od DRC.....potrzebuje jeszcze Co W Trawie Piszczy !!!!!!!!!!!!!! ;]
[ Dodano: 08.11.2004 16:00:23 ]
aaa zaczelem tez zgrywac nowe odcinki z kasetki od DRC ... sa to:
Przemiany, Jak w uchu, Cyborg, Ultrawizja. ;]
Tyle ze moje video jest troche stare ;] i obraz wychodzi zdeczko jasny niepomaga nawet korekcja w programach ;) ale cosik tam widac ;)
a i kompresuje to na divx ;] i troche duzy birate daje i zajmuje to cosik kolo 350MB kazdy ;)
no wlasnie cosik sie dzieje nie tak z azbestowna mam 3 konta i na kazdym po chwili wzucania zatrzymuje mi sie a gdy chce dac wzucanie od tamtego momentu to dupa stoi... jak wzucam od nowa plik jakis inny to jest to samo ;/ ... i co za szczaw usunal sondy co byly na ftpie ? ;/
... Stryjek - właśnie o tym Ci wspominałem ... :D -.. a ktoś usunął ?? - myślałem, że nikt nie wrzucił :rolleyes: Gdzie jest mgr Azbest ?? 8O :? :lol:
phuckin_deleters_fhuck_ya_fhuck_for_all dir
zzzzz_phuck_you_shitty_deleterz_phuck! dir
zzzzzz_go_to_hell__phuckin_deleters_fy! dir
:mrgreen:
podobne dziś widziałem po NFSU2:)
Co jest??
Kto wyp*** Sondy z Azbestowni???
:-(
thePink
jakby kogos interesowalo tu jest reszta sond ;]
http://torrent.org.pl/szczegoly.php?id=45667
Stryj wrzuc też do emulca...ja myśle że wywaliła Al-Khaida używając azbestowni jako miejsca do publikowania swoich filmików...
ogrish-dot-com-shosei-koda-beheading-video.wmv
dobra wzucilem znowu sondy na azbestownie ;] jezeli sa chetni to zapodam linka ;-) sa tam wszystkie dostepne na emulcu + te co zgrywalem z kasety DRC'a ;-)
stryker - daj linka plisssss
http://www.ftp.pigwa.net/upload/sonda/
hmmm - a pytanie. Wiem, że była możliwość "wydobycia" większej ilości odcinków. (co by wprost nie pisać) :D - ostało sie 160 sztuk ponoć.
No to trzeba isc na Rajska....
Cze. Jestem tu po raz pierwszy.
Po przebyciu krętej i długiej drogi wreszcie trafiłem tu. Zobaczyłem, że jest jakas minimalna mozliwośc abym mógł pozyskać chociaż jeden z odcinków sondy,
Odświerzam stary temat, ale może ktoś użyczy swojego FTP-a na te pare odcinków. Pomóżcie.
hej!
byłbym ogromnie zainteresowany sondą na ftp :) szukałem już na tym ftp pigwa ale nie znalazłem :(
może ktos mógłby coś udostępnić??
Myślę, że to forum jest przeznaczone *raczej* dla Atarowców, a nie poszukiwaczy Sondy :)
nowe odcinki Sondy juz sa :) http://tvsonda.republika.pl/
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » SONDA - Kurek / Kamiński
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 57 zapytań