L.
Ciąg dalszy nastąpi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Lost Party 2021
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ponawiam pytanie o nocleg, czy ma ktoś wolne jedno miejsce?
@vasco czy do Krystyny mamy jeszcze dzwonić coś potwierdzać ? czy tylko przyjazd i na miejscu uregulować ?
Płatność bezpośrednio na rzecz pensjonatu będzie wymagana w czerwcu.
W tym tygodniu zacznę do Was rozsyłać maile dot. płatności za noclegi.
Nigdzie nie dzwonicie - po to zamawiam zbiorczo.
Ponawiam pytanie o nocleg, czy ma ktoś wolne jedno miejsce?
My mamy slota! (pokoj 4 osobowy, 3 osoby finalnie Solo, Laoo, Tiger).
Trzymam dla Ciebie, you in? :) NG powa.
@Sikor - masz stanowisko do grania, niepewne są jeszcze Joye choć - gracze wożą takie rzeczy ze sobą :)
z powodu, ze lewis nie dojedzie, mam miejsce w pokoju dwuosobowym. jakby ktos byl zainteresowany, to dawajcie znaki.
@pin, jak pisałem - dawaj adres paczkomatu w takim razie. Wyślę w poniedziałek.
Solo: już mam, ale dzięki. Jakbyś dał znać wczoraj ... :)
@syscall przecież dał znać wczoraj ;)
Mam miejsce w dwójce, ktoś zainteresowany? @krap, może się scalimy i oddamy Vascu dwójkę do dyspozycji?
Mam miejsce w dwójce, ktoś zainteresowany? @krap, może się scalimy i oddamy Vascu dwójkę do dyspozycji?
u mnie juz nieaktualne.
Ok, ok, wiec nadal mam wolne miejsce w dwójce.
Rozesłałem wiadomości z danymi do przelewów za noclegi w Turyście.
Bardzo proszę o wpłatę do 2 lipca z tytułem wpłaty takim, jakim otrzymaliście. Prześlijcie mi koniecznie potwierdzenie przelewu.
Dane do płatności do Krystyny roześlę prawdopodobnie w poniedziałek.
Rozesłałem przed momentem wiadomości do wszystkich rezerwujących w Krystynie.
Jeśli ktoś nie otrzymał danych do przelewu (do Turysty albo Krystyny) to pilnie proszę o kontakt!
A, jeszcze jedna ważna rzecz. Jak co roku będą imienne identyfikatory. Dlatego sprawdźcie na liście https://www.lostparty.pl/2021/visitors czy jesteście prawidłowo zapisani (ksywa/grupa/platforma(y)). Z braku czasu nie będę potwierdzał otrzymania korekty. Jeśli w ciągu 24h na stronie nie będzie prawidłowych danych, to ścigajcie mnie ponownie :(
Jeśli przyjeżdżacie z rodziną, to dla nich także możemy przygotować imienne identy tylko muszę wiedzieć co ma być na nich napisane - przyślijcie mi te informacje!
@vasco nic nie dostalem
A, bo Ty korzystasz z BT - płacisz na miejscu, bo tak będzie prościej :)
Miło nam poinformować, że trzecim wykonawcą, który zagra koncert na Lost Party 2021 będzie Katod!
wypas
Gra do wygrania w game compo poszła do pina. Wersja NORMaL w dymionej obudowie.
tzn - rozumiejąc treść naszej rozmowy telefonicznej chciałbym sprostować, że jeden egz. idzie na konkurs Sikora na party, a drugi jako nagroda w kompo.
Game compo, czyli poszedł ten na mój konkurs. I jest tam do wygrania dokładnie ten egzemplarz, w obudowie czarnej, dymionej, z całą zawartością. Na tym egzemplarzu gracie imożecie go wygrać, Pin chciał przetestować stanowisko wcześniej.
Taki sam egzemplaz, ale zafoliowany, również z notką o nagrodzie na LOST będzie jako jedna z nagród na LOST, ale - jak ustaliłem z Pin-em - przywiozę go ze sobą dopiero. A w jakim konkursie - to już pytajcie organizatorów.
Dzięki! :)
Na Loście staramy się, aby zwycięzcy sami wybierali sobie nagrody z puli, żeby zminimalizować przypadki, że ktoś dostanie coś co już ma (albo czego nie chce).
Na którymś party była sytuacja, że ktoś wygrał swoją grę ;) To było dość dawno, że już nawet nie pamiętam gdzie, ale to jedna z tych historii, które bawią dopiero po latach :(
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Lost Party 2021
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 56 zapytań