Po prostu szukam odpowiedzi, co może powodować obniżenie wydajności.
Dziękuję za informację, myślałem, że po prostu cś się posypało. Nie szukam drugiego dna.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Optymalizacja forum
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziękuję za informację, myślałem, że po prostu cś się posypało. Nie szukam drugiego dna.
Pomógł bym ale się nie znam :]
zgaduję że użytkownicy
Bardziej poważna sprawa.
Dostaję na email powiadomienie o PW razem z treścią, a w skrzynce na forum pusto.
Bardziej poważna sprawa.
Dostaję na email powiadomienie o PW razem z treścią, a w skrzynce na forum pusto.
A wysłałem dzisiaj do ciebie pytanie/proźbę. Napisz czy dotarło.
Od ciebie doszło i odpisałem, ale dziś dostałem pw od @pawel i ślad jest tylko w email, a na forum pustki.
@ZuluGula a nie masz zapchanej skrzynki PW?
Nie, i dostałem inna wiadomość tego samego dnia, pomimo ze nie czyscilem skrzynki. Odstęp czasu to jakies 2 godziny.
A może to jest e-mail wysłany za pośrednictwem forum?
Ooo... chyba masz racje. Sorry za zamieszanie.
Czemu emotki się przestały emotkować i zostają w czystym tekście? ;) ;-)
Bo tak jest szybciej. :D
Nie bardzo ;)
Forumowa "szukaj'ka" została "wyłączona" ?
Mi tez nie szukała 3 dni temu.
Forum działa wybiórczo - raz szybko, raz wolno. Podejrzewam, że nie jest to kwestia dodatków, a samej bazy i jej silnika. Tę pierwszą należałoby przecziścić i pousuwać skasowane rekordy, a ten drugi dostroić do posiadanego sprzętu i wielkości bazy.
Jak również przydało by się przywrócić na listach wątków kolumnę z ilością wyświetleń obok ilości odpowiedzi. Informacja ta była bardzo istotna dla wątkotwórcy w celu feedbacku czy jest zainteresowanie danym wątkiem czy nie, bo nieraz jest zainteresowanie i warto temat kontynuować pomimo braku odpowiedzi, a czasem przeciwnie.
Co wy mi działa. Tylko chyba wcześniej nie trza było zaznaczać w którym dziale ma szukać, a tera trzeba wybrać.
Coś w temacie? Teraz to trwa wieki, gorzej niż wcześniej :/ Myślałem, że to może net u mnie, ale w pracy przy dobrym łączu i braku uczniów to samo. Tragedia normalnie i to już przeszło tydzień tak się muli :/
Potwierdzam, u mnie też muli. Muli od razu na dzień dobry jak wpiszę w przeglądarkę adres strony atari.org.pl, to już na dzień dobry czekam czasem kilkadziesiąt sekund żeby się główna strona otworzyła. Później to samo przy każdym wejściu gdziekolwiek w podstrony, przy dodawaniu posta to już w ogóle wieczność trzeba czekać.
Ale ciekawe jest, że czasami na chwilę śmiga elegancko, czasem nawet zdarza się, że w ogóle wchodzę np. na 15 minut na forum i cały czas mam wszystko dobrze. Wykluczyłem własny net, bo na innych stronach się to nie dzieje u mnie.
To jest cicha kampania reklamowa, aby ruszyć się sprzed komputera na jakiś zlot. Proszę nie dekonspirować. Forum wróci do formy po wakacjach ;)
Forum wróci do formy po wakacjach ;)
To nie jest optymistyczna wieść... Bo ta forma wcześniej to taka była... Sobie wręcz bym rzekł... Jednak wolałbym, aby to ruszyło jak należy.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Optymalizacja forum
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 65 zapytań