26

dely napisał/a:

Po prostu szukam odpowiedzi, co może powodować obniżenie wydajności.

Dziękuję za informację, myślałem, że po prostu cś się posypało. Nie szukam drugiego dna.

Sikor umarł...

27

Pomógł bym ale się nie znam :]

28

dely napisał/a:

Po prostu szukam odpowiedzi, co może powodować obniżenie wydajności.

zgaduję że użytkownicy

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

29

Bardziej poważna sprawa.
Dostaję na email powiadomienie o PW razem z treścią, a w skrzynce na forum pusto.

30

ZuluGula napisał/a:

Bardziej poważna sprawa.
Dostaję na email powiadomienie o PW razem z treścią, a w skrzynce na forum pusto.

A wysłałem dzisiaj do ciebie pytanie/proźbę. Napisz czy dotarło.

31

Od ciebie doszło i odpisałem, ale dziś dostałem pw od @pawel i ślad jest tylko w email, a na forum pustki.

32

@ZuluGula a nie masz zapchanej skrzynki PW?

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

33

Nie, i dostałem inna wiadomość tego samego dnia, pomimo ze nie czyscilem skrzynki. Odstęp czasu to jakies 2 godziny.

34

A może to jest e-mail wysłany za pośrednictwem forum?

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

35

Ooo... chyba masz racje. Sorry za zamieszanie.

36 Ostatnio edytowany przez Jacques (2021-06-01 10:29:06)

Czemu emotki się przestały emotkować i zostają w czystym tekście? ;) ;-)

37

Bo tak jest szybciej. :D

38

Nie bardzo ;)

39

Forumowa "szukaj'ka" została "wyłączona" ?

"wszystko się kiedyś kończy......."

40

Mi tez nie szukała 3 dni temu.

41

Forum działa wybiórczo - raz szybko, raz wolno. Podejrzewam, że nie jest to kwestia dodatków, a samej bazy i jej silnika. Tę pierwszą należałoby przecziścić i pousuwać skasowane rekordy, a ten drugi dostroić do posiadanego sprzętu i wielkości bazy.

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

42

Niniejszym uprasza się o przywrócenie listy zalogowanych...

Sikor umarł...

43

Jak również przydało by się przywrócić na listach wątków kolumnę z ilością wyświetleń obok ilości odpowiedzi. Informacja ta była bardzo istotna dla wątkotwórcy w celu feedbacku czy jest zainteresowanie danym wątkiem czy nie, bo nieraz jest zainteresowanie i warto temat kontynuować pomimo braku odpowiedzi, a czasem przeciwnie.

44

nie dziala wyszukiwarka. niech zamula ale niech dziala ;-)

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

45

Co wy mi działa. Tylko chyba wcześniej nie trza było zaznaczać w którym dziale ma szukać, a tera trzeba wybrać.

46 Ostatnio edytowany przez Sikor (2021-07-01 09:25:53)

Coś w temacie? Teraz to trwa wieki, gorzej niż wcześniej :/ Myślałem, że to może net u mnie, ale w pracy przy dobrym łączu i braku uczniów to samo. Tragedia normalnie i to już przeszło tydzień tak się muli :/

Sikor umarł...

47

Potwierdzam, u mnie też muli. Muli od razu na dzień dobry jak wpiszę w przeglądarkę adres strony atari.org.pl, to już na dzień dobry czekam czasem kilkadziesiąt sekund żeby się główna strona otworzyła. Później to samo przy każdym wejściu gdziekolwiek w podstrony, przy dodawaniu posta to już w ogóle wieczność trzeba czekać.
Ale ciekawe jest, że czasami na chwilę śmiga elegancko, czasem nawet zdarza się, że w ogóle wchodzę np. na 15 minut na forum i cały czas mam wszystko dobrze. Wykluczyłem własny net, bo na innych stronach się to nie dzieje u mnie.

48

To jest cicha kampania reklamowa, aby ruszyć się sprzed komputera na jakiś zlot. Proszę nie dekonspirować. Forum wróci do formy po wakacjach ;)

49

Vasco/Tristesse napisał/a:

Forum wróci do formy po wakacjach ;)

To nie jest optymistyczna wieść... Bo ta forma wcześniej to taka była... Sobie wręcz bym rzekł... Jednak wolałbym, aby to ruszyło jak należy.

Sikor umarł...

50 Ostatnio edytowany przez xxl (2021-07-01 17:41:13)

dodanie odpowiedzi trwa dluzej niz zrobienie herbaty.

chyba szybciej zaladuje sie river raid z magnetofonu - zaraz sprawdze.

---
ale jaja... gdyby nie loader z wykrzyknikiem to przeladowanie AArea trwa tyle co zaladowanie River Raid z magnetofonu

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.