Dzięki Stryjkowi mamy nową wersję foruma z modami. Mozna załączać pliki, nie przesadzać tylko ;)
Wszelkie trudnosci prosze zglaszac do mnie na PW.
Dziękuję za uwagę.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Upgrade foruma ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki Stryjkowi mamy nową wersję foruma z modami. Mozna załączać pliki, nie przesadzać tylko ;)
Wszelkie trudnosci prosze zglaszac do mnie na PW.
Dziękuję za uwagę.
a juz myslalem ze sie cos spier........ tego
A dzieki Delyemu, Stryjek ma backdoora?:)
Wygodniej, nie powiem. A jak tą sprawą z odznaczaniem nieprzeczytanych postów po przypadkowym wylogowaniu?
A jak tą sprawą z odznaczaniem nieprzeczytanych postów
nie wgralem ale jak dely bedzie chcial to sie zrobi ;]
I jeszce jedna sprawa gdy dajecie login do Tlena to dawac bez @.... sama nazwe ;)
jest. ok! tylko jeszcze to BigBrother logo wy..tentego....a Stryjek nie ma backdoora tylko W32.Bagz.E@mm na zbyciu..:)
co do tlenu, to ja jeszcze się przyczepię, że między ikonkami od gadugadu i tlenu nie ma odstępu
a poza tym jest bardzo si.
poprawka po chwili:
wcale jednak tak ślicznie chyba nie jest. chociaż to są raczej szczegóły, ale się muszę czepiać:
tak jak patrzę po postach, to jakoś dziwacznie jest z gadugadu. niektórzy mają oknkę gadugadu a niektórzy aim. nie wiem z czego to wynika
a tak poza tym, odpowiadając do tematu posta dodawane jest "Odp.:". może widziwiam, ale jednak wolałbym "Re:", "Odp.:" to jakieś takie mniej ładne jest.
a tak w ogóle to fajnie wyglada lista "Uzytkownicy"... wuchta ludzi ma napisana, że nigdy na forum się nie logowali. ale wiem, że na to wpływu nie ma, to tak bardziejw w ramach ciekawostki
sory, ze się czepiam
co do tlenu, to ja jeszcze się przyczepię, że między ikonkami od gadugadu i tlenu nie ma odstępu
poszukam bledu i jkaby co dam dely'emu poprawke ;]
niektórzy mają oknkę gadugadu a niektórzy aim
to nie wina tego moda tylko osob ktore tam to wczesniej xx dni(miesiecy) temu wpisali wystarczy ze wejda do profilu i wytna numer i wkleja do pola dla GG
odpowiadając do tematu posta dodawane jest "Odp.:". może widziwiam, ale jednak wolałbym "Re:"
hehe to juz jak Dely bedzie chcial zmienic trza zedytowac plik lang_main.php ..
wuchta ludzi ma napisana, że nigdy na forum się nie logowali
Oni wczesniej sie napewno logowali tylko nie bylo pewnego moda ktory tego nie zapisywal ;) teraz juz jest ...
Odp jest bardziej po polsku. A zasadniczym językeim tego forum jest język Polski.
tu sie zgodze z przedmówcą...na tej szerokości geograficznej językiem obowiązującym jest j.polski...jednak jeśli ktos zamierza wpaść na rybkę do Trójmiasta (Silly 2k4) to autochtoni czasem szemrają w j.kaszubskim :)
Oni wczesniej sie napewno logowali tylko nie bylo pewnego moda ktory tego nie zapisywal ;-) teraz juz jest ...
no wiem, tak tylko zauważyłem, że ciekawie to wyglada.
Odp jest bardziej po polsku. A zasadniczym językeim tego forum jest język Polski.
dobra, już nie będę wydziwiał
aha, i jeszcze dostrzegłem, że jeżeli ktos podał w profilu identyfikator do tlena z końcówką "@tlen.pl" to się wszystko kaszani. to też jest znane zjawisko. ale bez tej końcówki gra wszystko wyśmienicie
jeżeli ktos podał w profilu identyfikator do tlena z końcówką "@tlen.pl" to się wszystko kaszani
Właśnie, nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie (na Operze) po prostu przebija wpisany w profilu login tlenu, który powinien być widoczny dopiero po kliknięciu. No, nie trzeba klikać. Co ciekawe, u niektórych tak samo przebija (nakłada się raczej) numer GG. Znów nie trzeba klikać, żeby podejrzeć go w profilu, wystarczy tylko wślepić się trochę w ekran?
dokładnie tak to wygląda. w ogniolisie mam to samo, w ie było tak samo. i wszędzie chyba będzie tak samo. zmień se w profilu po prostu na samo jurgi2 i będzie git
szukacie dziury w calym :)
Instant messaging ssie ... i jest to wiadome
ps. wino mode - please bear with me :)
No, ale dlaczego przy GG niektórym to samo robi? Przecież tam nie da się chyba nic zbędnego wpisać. Przebicie na kablu?
juz znalazlem poprawke do "styknietych" ikonek GG i Tlenu a takze dla nowo rejestrujacych, autoamtyczne usuwanie wpisow dla tlenu z koncowka @tlen.pl, @o2.pl a takze blokade dla GG gdzie mozna wpsiywac tylko cyfry...
Wiem, chcesz wygryźć Dely'ego ze stanowiska? :F
hehe dobre ;-) jak mozesz to wejdz do swojego profilu i usun @tlen.pl ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Upgrade foruma ;)
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 62 zapytań