Dzień Dobry!
Mam do zaoferowania kolejne gazety, które zupełnie niepotrzebnie przeleżały zbyt dużo czasu, a teraz być może komuś się jeszcze przydadzą. Tym razem będą to "Tajemnice Atari", numery z lat 1991...1993.
Gazety są w stanie dość przyzwoitym, przeczytane kilka/kilkanaście razy, przeglądając je na szybko nie znalazłem jakichś tragicznych zniszczeń, jednak niektóre okładki naszą ślady uszkodzeń czy jakieś plamki. Przypominam zatem że te egzemplarze nie są w żadnym stopniu kolekcjonerskie, tzn. nie leżały grzecznie na półce aby pięknie wyglądać, były czytane i używane i to nie jeden raz. W najgorszym stanie są te pierwsze Tajemnice Atari, wydane jeszcze w formie składanej kartki. Przyznam że ten pierwszy numer ledwie się trzyma w całości i jest poplamiony (widać to na zdjęciu).
Gazety przeleżały te wszystkie lata na początku w mieszkaniu na regale, a potem w kartonach na regale w miejskiej suchej piwnicy, więc nie jest to spleśniałe, śmierdzące czy zagrzybione, etc. i przypominam że, to nie są numery kupowane gdzieś po aukcjach, tylko autentycznie kupione przeze mnie w tamtym czasie w kiosku, numery które oferuję to:
1991: 1,2,3,4,5,6,8
1992: 1,2,3,4,5,6-7,8,9,10,11-12
1993: 1-2,3,5,6-7,8,9,10 (brak nr 4)
Cena? Tym razem chciałbym wystawić to jako licytację, cena startowa 50zł + koszty wysyłki.
Czas licytacji no powiedzmy poniedziałek do północy (24:00)
Wysyłka? Paczkomat Inpost lub kurier Inpost.
Na koniec jeszcze zdjęcia sprzedawanych czasopism: