Ja chcem :D Ale nie XXL. L wystarczy
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » The Last Squadron
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja chcem :D Ale nie XXL. L wystarczy
jateż :)
Tak informacyjnie - dziś dogrywałem koszulki
A masz jakiś wzór, którym mógłbyś się tutaj pochwalić przed milionami słuchaczy?
Tak, jak moi poprzednicy, ja też chcę XXL, a nawet większą. Możesz zszyć z dwóch. ;) To już moja druga lista społeczna w tym tygodniu. :)
Nie mam wzoru, będę miał zdjęcia za nieco ponad tydzień. Ale na filmach widzieliście ekran tytułowy, więc prawie jak byście widzieli wzór...
Poligrafia powoli się tworzy. Czekam jeszcze na tłumaczenie, potem poprawki i do druku...
Edycja:
I do kompletu z prawdziwą etykietą :)
Na pudełku napis "Gra na 8-bitowe komputery /|\ Atari" jest wg mnie za wysoko - nachodzi na tytuł gry. Można trochę podnieść "SQUDRON". Poza tym pricjoza panie. :)
Życzliwa rada: sugeruję go wręcz usunąć, bo to jedyny tekst po polsku i trochę zaburza całość. Na carcie też go nie ma.
@Lizard: niespójność między wersjami Corela, ale spokojnie, dopiero po otrzymaniu tłumaczenia będzie składane
To ja jeszcze dorzucę, że przed "game" powinno być "the".
tu właśnie nie jestem tego pewien, choć tu wiadomo, o jaką chodzi. W oryginalnych na A2600 na przykład nie ma "the", tu masz przykład: https://www.mobygames.com/game/basketba … rId,36868/
Właśnie dlatego, że wiadomo to "the", a nie "a". Mała ściągawka, kiedy nie stosować przyimków w angielskim
To wiem, ale w oryginalnych wydaniach Atari nie dawało rodzajnika.
W przykładzie podanym przez Ciebie "Game Program" jest znakiem handlowym tak, jak np. "Coca-Cola", dlatego nie ma przedimka. Chyba, że mówisz o firmie, to będzie "The Coca-Cola Company". Mimo wszystko skonsultuj to jeszcze z kimś jeszcze, aby potem nie było na mnie. :->
Będzie na mnie, jakby co.
Looknąłem na sklep atariage, tam też nie ma "the" w nowych wydaniach.
Witam. Jestem podjarany super to wyglada! Doczekac sie nie umie :)
Jesli chodzi o 'the' to zdecydowanie bez tego.
Tak jak w tytulem masz 'the last squadron' to 'the' podkresla ze to jest ten ostatni skladron. ...
Jak tu dodasz "The Game...." nie ma sensu... Tu "the" przed game by tylko znaczylo ze to jest ta jedyna gra.... Co nie jest kontekstem tego zdania wogole... To zdanie informuje na jaka konsolke / komouter ta gra jest wydana.
Aby pokazac na innym przykladzie, Np. "this is THE game to play because. .bla bla bla" w tym wypadku podkreslasz ze to jest ta gra w ktora trzeba grac bo..... Tu wtedy 'the' ma sens.. .
Nie wiem czy sie dobrze wyrazilem ale ja bym zostawil to tak jak jest.
Plus tak na szybko to napisalem.
Pozdrowienia
Tu "the" przed game by tylko znaczylo ze to jest ta jedyna gra
Dla mnie "the game" oznacza tę konkretną grę, a nie jedyną, ale upierać się nie będę.
Sorry ale na obczyznie swoje lata siedze wiec niestety z Polskim jezykiem coraznciezej w sensie dobrac dobre slowa aby zilustrowac rzeczy, szczególnie jeszcze ze pisze na szybko, co tez widac na moich filmach haha
Chcialem tylko 'zilustrowac' roznice, I dalej uwazam ze "the" tam nie pasuje :) ale to moja skromna opinia :) I sie nie sprzeczam bo to nie jest w moim zamysle, kto mnie zna to wie :)
Pozdrowienia
Według mnie też nie pasuje, tym bardziej, że patrzyłem na kilka przykładów, a część nawet zalinkowałem.
ok, dalsze szczegóły wydania wkrótce ;)
:-(
Powiedzmy, że mam mocno mieszane uczucia. Ale to moja opinia i generalnie nie ma znaczenia, więc na tym poprzestanę :-)
No dobra, mam. Na forum cena 25zł plus wysyłka (preferowany Inpost), rozmiary od S do XXL. Koszulki JHK 190 gram, nadruk metodą sitodrukową.
Wezmę jedną XXL i odbiorę osobiście jutro lub pojutrze. Jak wygodniej.
Czy mógłbyś zaprezentować kolekcję na żywym modelu? Tzn. modelce. :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » The Last Squadron
Wygenerowano w 0.097 sekund, wykonano 28 zapytań