Ileż można czekać!!!
Kto jest za ten delay odpowiedzielny !! ;)))
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Scena - 8bit » Kiedy bedzie wreszcie DivX relacja z LL2002 !!!???
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ileż można czekać!!!
Kto jest za ten delay odpowiedzielny !! ;)))
Czy to jakas żaluzja ? Jakby co to ja jeszcze tego divxa nie otrzymalem wiec nie mam jak wrzucic :?
Heh. Laoo moglby sie strescic :) :D :D :)
na poprzednia relacje czekalismy pol roku, czyli zgodnie z tradycja na relacje z LL2002 poczekamy pewnie do lasta ;)
SORRY WSZYSTKIM! TO JA JESTEM WINOWAJCOM,DOPIERO CO WYSLALEM OPROGRAMOWANIE DLA LAOO
SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DELAY to moja sprawka.
Czy to jakas żaluzja ? Jakby co to ja jeszcze tego divxa nie otrzymalem wiec nie mam jak wrzucic :?
Broń Boże Misiaczku! żadnych aluzji ! całuski, cukierki, ciasteczka!
SORRY WSZYSTKIM! TO JA JESTEM WINOWAJCOM,DOPIERO CO WYSLALEM OPROGRAMOWANIE DLA LAOO
SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DELAY to moja sprawka.
Wiesz gdzie mamy Twoje sorry!? Laoo na szczescie zrezygnowal z czekania na przesylke i zlozyl to bez tego. Plytka juz leci do mnie i jak tylko dostane (moze juz jutro?) wrzuce do eftepoarchiwum i oczywiscie dam tutaj znac. Calosc zajmuje ok. 700000000B
a to tylko "niedobry kotek"
Laoo ma byc niebawem (ok 2 tyg.:) u mnie, jesli to przywiezie, to postaram sie choc czesc uploadnac, za wiele nie obiecuje, bo via 56k to sobie moge ^^. Ale cos na pewno zapodamy :)
ps. juz od pazdziernika tansza voodka w polsce :P
powiadasz ze vodka potanieje,to bardzo,ale to bardzo dobra wiadomosc, w sumie powinna zepchnac na dalsze pole inne newsy podawane w TV.
Vodka potanieje, ale niewiele. Mowiac scislej zostanie obnizona tylko akcyza na alkohole wysokoprocentowe o 30%, wiec vodka potanieje tylko o pare zlotych, co bedzie oznaczalo ze i tak bedzie sie oplacalo organizowac wycieczki do naszych poludniowych i wschodnich sasiadow ;)
jubileuszowy 1111 post ! a ja czekam i czekam i czekam na te relacje!
A JA SERDECZNIE DZIĘKUJĘ (ANONIMOWEMU - na razie) dobrodziejowi - dziś dostałem pocztą tę relację - ponad 2 godziny trwa !!! 8)
WIELKIE MEGA EXTRA THANXY DLA OSOBY, KTÓRA MI TO PODESŁAŁA !!!!! :D :)
Dzieki! :)
a ja jak zobaczyłem dzisiaj tą charakterystycznie adresowaną kopertę to się rozmarzyłem, że Vasco zaczął znowu swapować :)
dzięki vasco.
wypalcie i plytke dla mnie please!!!
ja tysz chce! niestety nie mam takiego lacza coby sobie to sciagnac!!
czekam wiec na listonosza z przesylka od jakiegos dobroczyncy!
adres podam na prv
... A Gepardttt mówił, że mi coś podeśle i ni ch*.* ... jak do tej pory; - a mawiali, że to szybki gość. Myśle, że Gep wie co miał wysłać i zrobi to niebawem. Może być *.atr. A to nazywa się PW. hehe;-)
PS> A ja jestem died maroz;-) Gucwiński (dla wtajemniczonych)_
Film z Rzeźnik Party jest ZAJEBISTY!!!
Dzięx Vasco!
Proponuję, żeby na Quast w przyszłym roku również zabrać kamerę.
X-Ray! Wyslalem tez Lewisowi, wiec pozycz od niego! A jak nie, daj znac - w poniedzialek poleci do Ciebie :)
duze ciut.
moze spakowac Code3Cruncherem albo FlashPackerem ? :)
X-Ray! Wyslalem tez Lewisowi, wiec pozycz od niego!
:cry: :cry: :cry: A o mnie to nikt nie pamietal :cry: :cry: :cry:
Dobrze ze mam interneta w domu to se pociagne (juz 5% i niezle idzie)
X-Ray! Wyslalem tez Lewisowi, wiec pozycz od niego! A jak nie, daj znac - w poniedzialek poleci do Ciebie :)
ardzo dziekuje za plytke, ale nastepnym razem podpisz sie, bo myslalem, ze to Laoo... :)
bardzo dziekuje za plytke, ale nastepnym razem podpisz sie, bo myslalem, ze to Laoo... :)
Sugerujesz, ze Laoo zawlaszczyl moj design wysylanych kopert???
Dely! Nie wysylalem Ci, bo masz niezly dostep do sieci :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Kiedy bedzie wreszcie DivX relacja z LL2002 !!!???
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 72 zapytań