1

Niebawem ukaże się finalna wersja gry Dyna Blaster - panowie - spokojnie.  :twisted: . Mikey - Niech się Abbuc cieszy - za to my będziemy mieli poprawiony msx.  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Kontakt: pin@usdk.pl

2

alez ja jestem bardzo spokojny. po prostu chcialem zobaczyc a wkurza mnie to gejparty zwane Abbuc :P

3

Well,
since the ABBUC software contest is over now, the authors of Dynablaster (Madteam) have the right to release the game freely (anywhere they want)... Just ask them for a copy or upload the game to atari-area...  -Andreas Magenheimer.

4

Czyli dynę jednak możemy mieć zaraz  :D Nie taki Abbuc straszny jak go...  ;)

5

Abbuc nie jest straszny, ale Pinek i Bewu to mafia, wiec ich sie powinniscie bac, jak taki Pinek stanie w ciemnej uliczce to tylko jedno skojarzenie sie nasuwa ;)

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

6

jak taki Pinek stanie w ciemnej uliczce to tylko jedno skojarzenie sie nasuwa ;)

Spróchniałe drzewo!!!

7

Parę fucków poleciało a załoga z Abbuc'a okazała się jak najbardziej wporzo. Ktoś powinien posypać głowę popiołem ;)  Nie ma już na kogo zganiać, że jest be - więc...?

8

więc...?

kucaj!  :twisted:

Ab-Buc też niewinny nie jest - Ile Epi na nagrodę czekał, co?  :?

I Ty zostaniesz big endianem...

9

A może by im chociaż wylizać stopy??

10

"nigdy w zyciu"

11

Poprawiona (niegdyś) wersja msx do DynaBlaster:

http://80.55.132.110/~pinokio/atari/Dyna_bl.ZIP

:twisted:  - spoczywa tu.

12

pin, to jest wersja final ktora bedzie w grze ktora 'biedni niezrzeszeni w ab-bucu' dostana pod choinke?

13

heheh;- właśnie optymalizuje msx - moduł z planszy tytułowej ma 3127 bajtów - przed spakowaniem. Pewnie zejdziemy poniżej 1k .:D

.. a swoją drogą w wersji abbuc msx jest jeszcze nie ten co trzeba :twisted:

Dlatego Abbuc pełną wersję dostanie na 6 grudnia .. heheh h h  :twisted:  :twisted:

dopisane:

ma 2985 bajtów :D

14

stawiamy na to co będzie pierwsze:

Dynablaster czy Half 2 na grzyba? :)

gep/lamers^dial

15

?czy Pentagram Zine #5?

16

hehehh - ja obstawiam jednak Dyne. Ciekawi mnie tylko ta wzmianka na temat przystosowania DynaBlaster do pracy na 65c816..  :D  :D  :D

17

Pikuś. Przystosować Pinokia do funkcjonowania bez fajek i alkoholu - co by było coś!
O przystosowaniu go do sprzątania po sobie to nie wspomnę, bo to niemożliwe.
(Ostatnie zdanie sponsored by Last Party Organiser)

18

Jrg - cicho - od sprzątania są inni  :lol: