Co do różnicy między AspeQt i RespeQT pewnie masz racje, ja miałem na myśli zachowanie się obu programów w czasie botowania - wczytywania plików ATR. SIO2BT podłączyłem jako ciekawostkę do mojego 1088XEL bo ma wbudowaną obsługę.
Montezuma mam do ciebie pytanie. Sparowanie SIO2BT z BT w PC-cie powoduje dodanie 2 portów szeregowych do systemu. W moim przypadku com8 i com9. Na początku RespeQt łączyło się przez com8 i wtedy kopiowanie rozpoczynało się ale Mycopyr wyraźnie "gubił dane" a właściwie pewnie ich nie dostawał bo dyskietka była "pełna" a on wyświetlał prawie same "?". W którymś momencie coś się zamieszało i nie chciał się połączyć po com8 (mrugała dioda na SIO2BT). Przełączyłem na com9 i RespeQt znów zaczął się łączyć ale od tej pory nie chce nawet spróbować zacząć kopiowania. Próbowałem przełączać na com8 bez powodzenia. Do czego się instalują 2 com-y i czemu przestał działać com8? Pc jest na Windows 10 32bity.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv