1

Wątek na atariage: https://atariage.com/forums/topic/31988 … er-thread/

Sikor umarł...

2

Już nawet pytałem. Trochę drogo, ale może się zdecyduję.

3

Drogo, czyli ile?

Atari 65XE + LDW SUPER 2000 + SIO2SD + SIO2PC + Stereo + TTP + Ultimate Cart + Multicart XE

4

@alex pewnie widział w wątku cenę za zmontowaną. Za golasa santop jeszcze nie podał ceny. Ja się zapisałem wstępnie na jedną/dwie, jeszcze jedną osobę z tego  forum widziałem ;)

Sikor umarł...

5

Czy dobrze zrozumiałem i na wyjściu monitorowym nie ma osobno chromy / lumy?

Kontakt: pin@usdk.pl

6

Zdaje mi się, że źle zrozumiałeś (https://atariage.com/forums/topic/31683 … nt=4809699).

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

7

@sikor - Napisałem, że pytałem :) Jedna płyta wychodzi niecałe czterdzieści ojro z przesyłką. To trochę drogo biorąc pod uwagę, że można upolować uszkodzoną płytę z układami za 150-200 zł.

8

Wariant czarnej pcb od XE z cart/eci bym się chętnie pisał... jeden w antyrame.. a drugi po zmontowaniu na biurko...

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

9

25 euro plus 12,50 euro wysyłka.
2 Wysyłka 2 lub 3 (max) - 17,50 euro.
Jedną sobie biorę, odpisałem santosowi, że dam znać w poniedziałe, czy coś więcej. Wpłata przez paypal w opcji dla znajomych, można wpłacić teraz połowę a potem resztę, ale nie ma sensu tak się bawić. Jakby co - dwie mogę dobrać (najpierw przelew do mnie na paypal), ale nie namawiam.
@Alex: czy ja wiem? Wiesz, czas też kosztuje. Może zaprojektujesz swoją wersję? Ta ma luż podbudową pod AV lub Zosię...

Sikor umarł...

10

Sikior zamów dla mnie 1sztukę, podaj na mail lub PW paypal/numer konta i ile ci dokładnie przelać.

11

Sikor: wysłałem PW.

12

ok, chłopaki, dam znać na spokojnie jutro wieczorem co i jak.

Sikor umarł...

13

Sikor tak jak Ci pisałem w PW dla mnie jedną.

14

Dobra, płyty powinny być plus/minus za miesiąc, zamówiłem 5 sztuk (po sztuce dla każdego wymienionego niżej):
1. Sikor
2. MGor
3. Lopez
4. Perf
5. Santyago
Koszt wysyłki to 27,5 euro, dojdzie jeszcze wysyłka w Polsce, ale to ogarniemy, jak już będą (27,5/5=5,50 euro na łebka). Umówiłem się, że wpłacę do czwartku - więc czekam na potwierdzenie od Was do jutra do wieczora i potem dam namiary na wpłatę do mnie.

Sikor umarł...

15

Potwierdzam

16

Potwierdzam

17

Potwierdzam :)

Atari 7800 / 65XE / 65XE ECI / Revised XE / 800XL / 1040 STE / 1010 / XC12 / CA-2001 / 1050 / XM301
C16 / C64(C/G) / A500 / A500+ / A600 / A1200 / 1541 / 1541-II / 1571
U1MB / Sophia2 / PokeyMax3 / Furia / Warp1260

18

Potwierdzam

19

ok, dalsze sprawy via PM.

Sikor umarł...

20

A można jeszcze się dopisać?

Atari 65XE + LDW SUPER 2000 + SIO2SD + SIO2PC + Stereo + TTP + Ultimate Cart + Multicart XE

21

Niestety, tylko na atariage... 5 sztuk to max, jaki mogłem wziąć teraz.

Sikor umarł...

22

Ok, dzięki

23

Niestety, nie pomogę teraz. Ale jak zbierasz osoby - może się znowu parę znajdzie...

Sikor umarł...

24

Ok, partia płyt zamówiona i opłacona. Teraz grzecznie czekamy około miesiąca...

Sikor umarł...

25

Dzięki za info, czekam.