Ok, mam płytki SUPER SIO SPLITTER dla konstruktorów - jeśli będą chętni. Jak dotąd nie ma jeszcze obudów, które są obecnie w trakcie rysowania.
Teraz tak - płyty są w wersji 1.0, konstrukcja już się nie zmieni. Będzie też partia płytek w rewizji 1.0A - poprawiona powierzchnia masy pod jednym złączem, zmiana wielkości otworów na SIO (nieco większe), zmiana wielkości otworów na gniazdo zasilające (nieco mniejsze).
PCB będe mógł wysłać (na zapisy) po 10-tym kwietnia - muszę dopracować dokumentację. Jest to bardzo krótka seria (25PCB), rewizja 1.0A także będzie krótka (też 25 sztuk). W związku z tym wprowadzam limit na maksymalnie dwie sztuki na osobę (wysłać mogę paczkę zbiorczą dla obniżenia kosztów), zasadniczo te płytki będą sprzedawane po absolutnych kosztach - ale z możliwością wystawienia polskiej faktury VAT. O ewentualnym zakupie decyduje kolejność zapisów, przy czym wersje developerskie (te, co na zdjęciach) zamierzam sprzedawać w dwu opcjach:
1. PCB+3xSIO, bez innych elementów: 60zł lub 15USD lub 12EU
2. PCB plus wszystkie elementy (oprócz POWER SWITCH, który jest opcjonalny): 75zł lub 18,75 USD lub 15 EU
Do podanych cen należy doliczyć koszt kuriera, wyceniany indywidualnie (w Polsce możliwa dostawa za pośrednictwem InPOST, w Europie możliwość wysyłki paczką pocztową).
Teraz kwestia formalna: zakładam, że projektanci urządzeń potrafią obsługiwać lutownicę, stąd wysyłka jako zestaw do samodzielnego montażu. PCB póki co zostanie wysłana jako OEM, czyli tylko pudełko, komponenty (według wyboru), schemat oraz karta rejestracyjna dla developerów - tą należy odesłać do mnie pocztą, aby po wytworzeniu obudów cieszyć się nową obudową do własnego zestawu (przewiduję koniec bieżącego roku). Wszyscy zarejestrowani projektanci otrzymają obudowę oraz pełną, drukowaną instrukcję po absolutnych kosztach.
Czego oczekuję w zamian? Ponieważ jest to promocja, mam nadzieję na:
- wykonanie rzetelnych testów
- opracowania nowych urządzeń w standardzie oferowanym przez PCB
- rozprapogowania urządzenia na forum ;)
Jak ktoś byłby zainteresowany - proszę pisać na maila (proszę go odpowiednio przetworzyć): biuro at sikorsoft dot waw poin pl w temacie pisząc "Super SIO Dev Board" i podając ilość (1 lub 2) i wybraną opcję (1 lub 2). Decyduje kolejność wpłynięcia maila.
Post's attachmentsSAM_2704.JPG 835.05 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku.
SAM_2705.JPG 792.63 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku.
SAM_2707.JPG 836.64 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku.
SAM_2708.JPG 832.46 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku.
Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
Sikor umarł...