Po dłuższej przerwie wracam do tematu, nowy stream już za nieco ponad tydzień - w sobotę (24.04.2021). Tym razem być może zaproszeni będą goście, będzie wesoło :)
Do dyspozycji mam kilka platform sprzętowych, więc jeśli chcielibyście szczególnie coś zobaczyć to zapraszam do kontaktu na priv (pin(at)atari8.info). Tylko realne maszyny, zero emulatorów i innych kompromisów.
Chciałbym też pokazać coś, nad czym pracuję od jakiegoś czasu - TRS Desktop w nowym wydaniu i nowe jego możliwości. Usłyszymy też sporo muzaków z PokeyMAX'a (Retronics), jest trochę ciekawostek w tym nowe oprogramowanie do XEP80 (testy) ... będzie też część poświęcona dla ludzi o mocnych nerwach - zapisałem nieco danych na szpuli ;)
Ponieważ będzie to spotkanie przy browarze to wszystkich serdecznie zapraszam na LIVE_chat, prawdopodobnie nawet dwa gdyż - zapraszam wszystkich użytkowników FUJINET; odpalcie swoje maszyny i wbijajcie na SHOUTBOX'a (na serwerze u Bocianu). Sprawdzimy, czy serwer nie padnie :D
Więcej nie obiecuję choć mam pomysły, ale obawiam się że może mi nie wystarczyć na to wszystko czasu.
Ok. Start 24.04.2021, godzina 18:00 - link to streamu pojawi się tu w #1
Dozo!
https://www.youtube.com/watch?v=ExYSUXSTH4o