ktos testowal ?
http://www.xgamestation.com/about_gamestation.php
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Xgamestation
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ktos testowal ?
ktos testowal ?
wiadomo że nie, a co ?
wlasnie rozpoczeli sprzedaz :idea:
Bitman, obudz sie :) Tu jest Polska, srednia pensja (ktora rzadko kto ma, przewaznie sporo nizej) to ok. 500 Euro :) Na takie cus trza by wydac jakies 1/3 wyplaty :evil:
'it's directly compatible with vintage Atari 2600 joysticks..." rulu!!! :D
Dely rozumie ze drogo , ale z wlasnego doswitczenia wiem ze jest duzo ludzi w Polsce , ktorzy laduja sporo kapuchy w 8bitowy sprzet ;)
... ale z wlasnego doswitczenia wiem ze jest duzo ludzi w Polsce , ktorzy laduja sporo kapuchy w 8bitowy sprzet ;)
Chyba masz na myśli firmowy sprzęt a nie jakieś tam developerskie novinki.
Ładują kosztem pewnych wyrzeczeń i odkładania kasy. Tu nawet na party co poniektórzy odkładają kilka miesięcy przed, by za 30-50 euro pobawić się przez weekend.
Grzeniu ma rację. Nas interesuje firmowy sprzęt Atari. A ten XGS ma wspólne z Atari tylko joye.
rozumie ze ogolnie jest krucho , ale sa tez tacy ktorzy dali po 300 eur za CT60 do Falcona a to taki developerski dodatek
... rozszerzający oryginalny sprzęt.
woyy, no to z innej beczki
rozszerzenia do oryginalnego sprzętu :
http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?Vie … 5133000330
http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?Vie … 5132998627
ostatnie minuty zapowiadaja sie VERY HOT ;)
Było już o tym (na DHS'ach). Podobno ten facet który to sprzedaje to złodziej...
Taaa - bitman, zejdź na ziemię - tu pensja w wysokości 400 Euro jest całkiem-całkiem (brutto ofkorz)...
Btw. czemu nikt stąd tego nie licytuje (bitman?)... :lol:
Btw.2 - co to za giewno na zdjęciu?? ;)
Taaa - bitman, zejdź na ziemię - tu pensja w wysokości 400 Euro jest całkiem-całkiem (brutto ofkorz)...
Ta, kurde 400 euro... Zostań nauczycielem, to będzie ci się po nocach śniło. (Przed II w. ś. pensja nowego nauczyciela była równa pensji burmistrza miasta... W dzisiejszych warunkech jakieś 6000 zł netto.)
Tu nawet na party co poniektórzy odkładają kilka miesięcy przed, by za 30-50 euro pobawić się przez weekend.
Albo zapożyczają się u byłych swapperów...
Którzy przez to sami nie jadą, bo nie mają się u kogo zapożyczyć. Koderzy niestety wszystko wydali na Snickersy. ;)
Tak, snickersy mają dużu udział np. w stworzeniu De THemo 2. Axe potwierdzi. Procka animacji krowy jest zasługą snickersów.
P. S. Lizard, jak ty to robisz, że 3 sekundy po wysłaniu przez przeze mnie posta już jest twoja odpowiedź? Tylko mi kurna nie mów, że zawsze masz rację, bno jestem pijamy i mogę nie zrozumieć.
To cacko jest dla bogatych europejczykow a nie dla biednych polakow.
Taka jest zeczywistosc. Bo jak by byla inna, to po co bym sie tulal po obczyznie robiac rozne rzeczy. Pracujac tu w USA jako elektryk mmialem dwa razy wyzsza pensje niz w Polsce jak pracowalem u jednego z wiekszych operatorow Telefonii kablowej i ISP. I po oplaceniu oplat za mieszkanie, swiatlo, wode itp. zostawalo mi w porywach do 600 zl na caly miesiac na dwie osoby. Proba starania sie o podwyzke konczyla sie tekstem " ze jak mi sie nie podoba, to moge sie zwolnic".
rozumie ze ogolnie jest krucho , ale sa tez tacy ktorzy dali po 300 eur za CT60 do Falcona a to taki developerski dodatek
Gdyby mnie było stać na wyłożenie 300 euro to sam już dawno miałbym CT60, a tak dupa. A nie jestem seksowną laseczką z dużymi cycami, żeby znaleźć sponsora :-[
A nie jestem seksowną laseczką z dużymi cycami, żeby znaleźć sponsora :-[
Mac, to sie da zalatwic. Medycyna plastyczna robi teraz cuda ;)
Btw.2 - co to za giewno na zdjęciu?? ;)
Mikuś: aukcja 1: Panther Developer KIT - system developerski dla Panthera (prekursor Jaguara)
aukcja 2: Jaguar Developer KIT - jak sama nazwa wskazuje, oryginalny, atarowski. Można zdobyć nowy za około 500USD - co bym nabył metodą kupna, ale mnie nie stać ;(
A spróbuj inną metodą... :twisted:
A ja poczekam 10 do 15 lat i na allegro kupię za grosze :D
Montsoft powiedział
Mac, to sie da zalatwic. Medycyna plastyczna robi teraz cuda
Fajnie ale ta medycyna za darmo nie jest, a w kasie chorych chyba nie znajdzie zrozumienia. Chyba już taniej jest kase zbierać na sprzęt a nie na plastic operation (play - stick operation).
A ja poczekam 10 do 15 lat i na allegro kupię za grosze :D
Albo za cenę niezłej bryki. Zauważ, że sprzętu ośmiobitowego jest coraz mniej, a powoli ludzie zaczynają na niego patrzeć jak na stare samochody. Entuzjaści i kolekcjoneży będą płacić każdą cenę, a to spowoduje jej wzrost.
Mac, to sie da zalatwic. Medycyna plastyczna robi teraz cuda
Fajnie ale ta medycyna za darmo nie jest, a w kasie chorych chyba nie znajdzie zrozumienia. Chyba już taniej jest kase zbierać na sprzęt a nie na plastic operation (play - stick operation).
Poczekaj jeszcze trochę. Aborcja ma być gratis, to operacje plastyczne też niedługo będą. ;)
Sikorku - chodziło mi o zdjęcie tu - w pierwszym poście - to chyba nie jest nic do drapieżnika... :P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Xgamestation
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 62 zapytań