Ja też raportowałem.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » allegro lokalnie i przedluzanie aukcji do usranej...
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja też raportowałem.
Oryginały z Epoki,
-dość tanio to jest licytowane.
andy napisał/a:Ja to bym się nawet nie zdziwił, jak by się okazało, że jeden z potencjalnych kupców przebija sam siebie kiepskim skryptem ;P
Wydaje mi się, że aż tacy mądrzy DEV w AL nie byli i jak przebijesz sam siebie to nie przedłużą? ale w sumie to nie sprawdzałem ;)
Bo jak twoja teoria jest prawdziwa to by oznaczało, że jednym użytkownikiem można zmienić całe allegro lokalnie na never ending story...[...]
Częściowo odszczekuję - walka mogła być jednak pomiędzy dwoma bo były momenty, że pojawiały się dwa strzały po sobie.
Ale... - sprawdziłem i da się przebić samego siebie tzn. użytkownik może co chwilę podbijać o 1zł, tyle, że nie miałem pod ręką nic co by się kończyło, więc nie wiem czy da się to robić również w ostatniej minucie. Jak będę miał okazję i będę pamiętał to z ciekawości sprawdzę ;)
Oryginały z Epoki,
-dość tanio to jest licytowane.
AS...sie,
1614 zł / 24 szt = 67,25 zł / szt.
Jeśli masz życzenie zapłacić więcej, zaproponuj na priv (E-mail, nie PW) czego szukasz i ile PLN oferujesz. Mam większość polskich oryginałów z epoki, z tego większość wyselekcjonowanych jako najlepsze egzemplarze z kilku jakie mi się przewinęły przez kolekcję.
Rozważę rozstanie się z nimi.
--edyt--
Może być też wymiana, np. na stację TOMS.
500 czy 750 płn walczyłem na allegro za Misję/Fred,
a to było oj 12-15 lat temu :)
Edit,
mam wszystkie z tej aukcji, gdybym czegoś nie miał...
p.s.
Tomsy spokojnie Zaxon robi takie o których nawet Toms nie wiedział że je ma :)
Oczywiście mam i ja.
p.s.2.
nie raz Kupowałem od Ciebie podrzuć listę :)
Coś tam pewnie nie mam...
Ok, no to zamienię moje 3-4 dyskietki na stację TOMS (może być nawet replika zaxona z oryginalne dyskietki z eopki) lub PLN. Jakich tytułów jeszcze szukasz?
W zasadzie to mam wszystko ...?
a i teraz można dokupić, bardzo polecam:
https://allegro.pl/oferta/nowe-pudelko- … ODgwMWQ%3D
pudełko?
Bosz... Zwykłe alledrogo od maja (chyba 6-go) będzie wymagało (przy smart) zapewnienie dostawy kurierem. Już ich totalnie pop..ło. Czas zacząć przebudowywać witrynę, bo niedługo zaczną brać 80% prowizji (już teraz mamy: 10-12% prowizji na elektronikę, prowizja od kosztów dostawy plus stała opłata 1,99-3,99zł do każdej paczki. Żenada.
Próbowałem tak wylicytować PS3 w atrakcyjnym zestawie do mojego zbioru, a że miałem akurat możliwość to klikałem pół dnia (koniec aukcji z 8 rano przesunął się gdzieś na 14) aż przekroczyłem swój budżet.
Dzień później ta sama sztuka została wystawiona 300zł drożej na kup teraz :)
Wniosek: sami sprzedawcy z innego konta ustawiają snajpera, który podbija cenę "macając" determinację oponentów. Chore to.
A tym czasem, zgodnie z oczekiwaniami aukcja wróciła bo licytujący nie zapłacił
https://allegrolokalnie.pl/oferta/atari … ge-asf-mha
A odp z AL:
W przeciwieństwie do Allegro.pl w licytacjach na Allegro Lokalnie nie ma możliwości ustawienia maksymalnej kwoty. Kupujący od razu podaje kwotę jaką jest gotów zapłacić. Co więcej Licytacje mają systemowo określony czas trwania 7 dni.
Dodatkowo, licytacja w ofercie https://allegrolokalnie.pl/oferta/atari … mirage-asf została zweryfikowana - nie odnotowano w niej nieprawidłowości."
No to można szykować popcorn.
PS. Czy te 7 dni uwzględnia wielokrotne przedłużanie aukcji o 5 minut?
Tego się nie dowiedziałem :)
Tymczasem w niezbyt odległej galaktyce wystawiono po raz trzeci: https://allegrolokalnie.pl/oferta/atari … mirage-asf
I tyle z licytacji po 1PLN
Przyszło na mnie że chciałem coś kupić na all lokalnie i jest to słabe. Od prawie 2 godzin się licytuje - pewnie z automatami bo pzrebicie jest o 1zł około 10 minut przed. Podbijałem większe kwoty i zawsze to 5 minut. Allegro lokalnie jest strasznie słabe pod tym względem i zdecydowanie powinni wprowadzić zasady ze starego allegro z licytowaniem.
Koniecznie napisz o tym do nich. Podobno nie czytają naszego forum, więc nigdy nie dowiedzą się co powinni zrobić.. ;)
Przyszło na mnie że chciałem coś kupić na all lokalnie i jest to słabe. Od prawie 2 godzin się licytuje - pewnie z automatami bo pzrebicie jest o 1zł około 10 minut przed. Podbijałem większe kwoty i zawsze to 5 minut.
W pełni się z tobą zgadzam nie ma jak przebitki o 1 zł i przedłużanie w nieskończoność licytacji. Ciężko coś tam kupić, nie wspominając że w normalnych pieniądzach cięzko coś trafić.
Chyba ktoś zalicytował nie znając zasad allegro lokalnie .
https://allegrolokalnie.pl/oferta/polsk … -retro-prl
8000 tysięcy, koniec świata :) jak by mi poszły za tyle te moje Meritumy :)
Spokojnie... wróci na aukcję jak ten zestaw gier co ze 3 razy był wystawiany.
W "normalnym" @11e można podejrzeć kto licytował (kiedyś cały login, teraz sporo mniej), co daje jakieś info czy to nie ciągle ci sami się bawią. W "lokalnym" nie umiem tego znaleźć, albo takiej opcji nie ma...
W "lokalnym" nie umiem tego znaleźć, albo takiej opcji nie ma...
Nie ma, niestety...
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » allegro lokalnie i przedluzanie aukcji do usranej...
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 69 zapytań