Może da się je odkleić jakimś środkiem do odklejania i chociaż przesunąć? Może namoczenie w zwykłym IPA wystarczy i podcięcie kleju żyletką jeśli upierasz się, żeby mieć taką pamiątkę? W razie czego podrzuć, mogę się pobawić. Tylko co do TOSu, to ja nie mam składu EEPROMów, ani nawet EPROMów, więc najlepiej kup coś (w okolicy masz Piekarza, Slawmira, za Wisłą AVT), a ja Ci zaprogramuję. Ewentualnie zamów na Ali i widzimy się za miesiąc ;)
Goteka najtaniej kupisz na Ali (80-parę zł), najlepiej jakiś SFR1M44-U100K. Potem trzeba go przeprogramować i tyle. Jeśli chcesz jakieś opcje w stylu wyświetlacz OLED, enkoder, buzzer itp to trzeba dokupić kolejne elementy. Mogę podłączyć swojego Goteka, żeby poodpalać jakieś programy, ale znów nie mam sklepu z Gotekami, żeby Ci coś od ręki zaproponować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.