Filipmat napisał/a:maciekb napisał/a:Ty tak serio? Nie zwróciłeś klientowi sprawnych części, nie dogadałeś się z nim, za to po fakcie dodałeś dopisek na stronie i dziwisz się, że się wyżalił na forum? Żenada jakaś. Dziwię się, że bierzesz kasę za usługi, bo wokół przecież ludzie umierają. Ja np. pracuję już tylko charytatywnie i czekam na koniec świata ;)
przez chwile miałem wątpliwości co do moich żali ale stwierdzam z cała świadomością ze pan Lotharek przywłaszcza sobie części żerując na naiwności klienta
przez chwile mialem ochote zanurkowac w moim 1000l zoltym kuble i grzebac, ale juz mi przeszla.. brak w moim słowniku słów, ktorymi bym mogl sie posluzyc, zebyc ocenic ta wypowiedz i jej autora.
ps. widze, ze zrobiles upgrade do softu FJC ? brawo :-)
UWAGA !
ultimate dla tego, ktory przesle autowi postu ekran gorny i dolny, org rom i mmu do 65xe bez eci.
[MM dely]: Proszę o zachowanie kultury i brak wycieczek osobistych.
serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/ @Grey