Dzień dobry chciałbym poruszyć tu temat który bardzo mnie zdenerwował.Wysłałem komputer Atari 65 xe do pana lotharka w celu zamontowania ultimate 1 Mb usługa została wykonana i wszystko działa ok.ale nie o tym.Pan lotharek wymontował dwie kości i górny ekran oczywiście kości były sprawne .komputer otrzymałem bez tych części zapytałem pana lotharka dlaczego nie spakował tego razem zkomputerem i otrzymałem wiadomość ze złom wyrzuca do śmieci .Po paru pytaniach dostałem odpowiedz cytuje co mi bule męczysz .a także ze jak jadę do mechanika to starego filtra oleju tez mi nie daje .zapytałem co mam zrobić jak będę chciał sprzedać komputer bez ultimate i dostałem odpowiedz to wymontuj i sprzedaj a także ze miałem zaznaczyć ze chce spowrotem te części .Chciałbym dowiedzieć się od Was czy przesadzam czy jednak mam pełne prawo prosić o te części ?
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.