1

Poszukuję dema Savage autorstwa bydgoszczanina (z Bydgoszczu :) ), który podpisywał się jako Hudi Software. Także, gdyby ktoś miał więcej informacji o Hudi Software, to również będę wdzięczny.

I nie, nie chodzi mi o kolekcję muzyczną Savage autorstwa Jagera.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

2

I to chyba ten Hudi, co artykuły miał w Tajemnicach Atari, tak dodam...

Sikor umarł...

3

Podrzucisz info w których konkretnie? Bo szybka kwerenda z pierwszych numerów znalazła tylko jeden artykuł, którego autora można skojarzyć.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

4

Savage, grafika rypana z ZX Spectrum, jeszcze był Trantor bodaj

Post's attachments

Savage.xex 30.43 kb, liczba pobrań: 31 (od 2021-04-01) 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

5 Ostatnio edytowany przez Sikor (2021-04-01 17:48:26)

@dely, o ile pamiętam cykl "Piszemy demo" i takie demko z koszykarzem i piłką chyba. Kilka odcinków było, o ile pamiętam.
jeśli się nie mylę - nazwa "Pico Demo", ale nie mogę namierzyć na szybko

Sikor umarł...

6

Dzięki wielkie!

Można wiedzieć skąd je wziąłeś?

7

Dinamic Pico, to, o którym wspominałem.

Sikor umarł...

8

Dynamic Pico Demo, Trantor oraz Iraq Demo mam. Dzięki.

9

Sikor napisał/a:

o ile pamiętam cykl "Piszemy demo"

Piszemy Demo prowadził najpierw Carampuc, a potem Rafał Bielecki i Tomasz Bielak. Skąd informacja, że to Hudi Software?

10

Bo właśnie z tajemnic atari znam dinamic pico. Może to był inny cykl (już nie pamiętam), ale to demo było w kawałkach rozpisywane w TA.

Sikor umarł...

11 Ostatnio edytowany przez andy (2021-04-01 19:22:53)

@Sikor - pamiętliwy jesteś ;) Ten cykl (Piszemy DEMO) ciągnął się praktycznie przez połowę numerów TA...
W demku oprócz Hudi Soft'90 pojawia się też KRAWCO Software.

12

Kravco twierdzi, że nie pamięta skąd się to wzięło. Najprawdopodobniej po prostu dopisał.

13

Aha.

Sikor umarł...

14

Bump. Może ktoś jeszcze nie czytał wątku, a wie coś więcej o Hudi Software?