Witam, pierwszy post i od razu jako handlarz cebulion :)
mam na zbyciu 20 widocznych na zdjęciu dyskietek - wszystkie oryginalne, koperty troszkę pomiętolone, troszkę pobazgrane, ale sztuka jest sztuka :)
PO TEŚCIE na stacji ldw2000: Dyskietki w znakomitej większości wczytują się od razu, jako laik w obsłudze tego sprzętu nie wszystkie chciały działać od razu, to coś tam poklikałem tymi guzikami dostępnymi na stacji no i wtedy ruszają (można już się śmiać). Na niektórych widoczny jest nieznaczny, punktowy nalot - jest on mi znany z dyskietek 3,5 na amidze, na tych egzemplarzach stacja wydaje inne dźwięki tak jak w amidze tak i tutaj, ale jakoś przemęcza to. Dokładniejsze zdjęcia poszczególnych tytułów mogę podesłać indywidualnie, lub jak się zbiorę wrzucę tutaj.
acha w prawie KAŻDEJ kopercie zachował się wydruk - instrukcja obsługi ;) wyglądają jak wycinka z gazetki szkolnej ale to raczej oryginalny załącznik dodawany przez dystrybutora lub instrybutora.
Lista przebojów :
1. ad 2044
2. Battle Ships
3. Fred4. Operation Blood
5. Rodric6. Miecze Valdgira
7. Monstrum (tu mam wątpliwości czy to oryginał - jeżeli tak to niezła partyzantka;) )8. Przemytnik
9. Bertyx
10. Drutt Muff?11. Hansik Klosik12. Klątwa
13. Tactic
14. Riot15. Lasermania ++
16. Uczeń czarnoksiężnika
17. Convicts
18. Kult
19. Master Head
20. Tajemnice atari
e:/
wyceniam każdy Dysk na judaszowe 100 pln (bo to wymagane jest) - cena podlega negocjacji i te negocjacje proszę priv lub przez podany tel.
za każdą pomoc i sugestię z góry dziękuje
pozdrawiam!
można się kontaktować tu, lub jakieś smsy np 796 385 734
wrzucam linka do zdjęć z uruchamiania gier, chyba większość tu jest :D