http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33507015
Normalnie bez komentarza.....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
atari.area forum » Bałagan » Oczyna Polczyzna :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33507015
Normalnie bez komentarza.....
A no rowniez zwrocilem dzisiaj uwage na te aukcje. "Konkretniejsza" jest jego zakonczona aukcja z telefonikiem ;)
Jak tam wogole sprawy z HDD do ST'ka? Opanowales juz skrzynke?
Olac to, koles nawet nie ma cyfrowki ;)
Nie śmiej się, że nie ma cyfrówki. Sprzedaje kompa bo chce kupić cyfraka.
Olac to, koles nawet nie ma cyfrowki ;)
No ja też nie mam. Co to za dyskryminacja ? ;)
No wlasnie, o mnie jeszcze powiedzcie, ze nie mam komorki! 8)
No wlasnie, o mnie jeszcze powiedzcie, ze nie mam komorki! 8)
Hmm, jak będziesz tyle pić, to zabijesz wszystkie ;) (komórki, of coz :P )
za tym nr gg z tej aukcji kryje sie pewna...Justyna z Kudowej:) OJEJ! :D
Bierz się do roboty. Po ostatniej aferze z Jankowskim, twoja skroma osoba umnknie uwadze LPRu.
Szukamy młodych, ambitnych chłopców, którzy na zlotach będą służyć do kompotów. Nazwę ministrant można zachować.
no ja nikodo nie dyskryminuje ;)
> Szukamy młodych, ambitnych chłopców, którzy na zlotach będą służyć do kompotów. Nazwę ministrant można zachować.
No faktycznie, Ptica juz nam sie zestarzal :)
Ale, wracając do tematu, faktycznie - ojczyzna włoszczyzna.
Przeglądałem ostatnio jakieś forum użyszkodników windowsa - co piąty post pisany jest jeszcze gorszym językiem. W ogóle to chyba nasze forum wypada wyjątkowo korzystnie na tle innych pod tym względem...
[lekko OT]
To ja poprosze tlumaczenie na ogolnozrozumialy jezyk tego:
" Tracham sobie dzis bryką jak wporzo umcyk, z ziomalem pingpongiem. Nagle lukam, a tu śmiga dojara, szmaty ma cool, aż widać jej majtki z uzdą, na galach matriksy, normalnie zajebaszczo. Koleś szybko zlepił bałwana i pyta - ściemniamy?
Nie chciałem, bo z niego przygas i zawsze trzode robi. No i widac, ze to blachara, a moja bryka to trabant po tuningu. Mi to tito, ziomal, mowie, palimy trampki, jutro tejkne od zgreda fure i posciemniamy, zreszta dzis nie mam genow nawet na ciurlanie dropsa. Poza tym jutro pogrzeb a ja czeski jestem i nie chce rano schizowac. Ziomal walnal karpia i luka na mnie jakbym mial errora, ale gada MTV brachu - sobie mozesz nawet bic Niemca po kasku jak lubisz. Uderzylismy jeszcze do Maca i wrzucilismy po wiesmaku a potem na chawire:))))"
8) :lol: :P :D
Uderzylismy jeszcze do Maca i wrzucilismy po wiesmaku a potem na chawire:))))
Nie no. 4 wieśniaki to za dużo - tyle z tego zrozumiałem. Ale chciałbym zobaczyć tę w fajnych szmatach, że widać majtki z uzdą. 8)
Czy dobrze rozumiem słowo "uzda"??? :oops:
Wniosek prosty że używanie Atari nie obniża poziomu inteligencji :) (jak np używanie blaszanego hehehe)
A tak na marginesie to mój dysk do ST kręci jak nowy :D
Czy dobrze rozumiem słowo "uzda"??? :oops:
Sądząc po Twoich wypiekach, to chyba dobrze rozumiesz. ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Oczyna Polczyzna :)
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 58 zapytań