@Dely No ale jeżeli możesz wczytać pliki nagrane w formacie *Ajek to i Winter Olimpiad '88 mógłbyś u siebie wczytać? A pozostałe zgrane z Turbo K.S.O. w normalu powinieneś móc po prostu zaspisać w AST i w AST wczytywać (Testowane z Blizzardem i jego loaderem 3). Nie jesteś zainteresowany?
System Converter mam na jednej kasecie - prawdopodobnie ten kolega z niego korzystał :)
Ciekawe czy wielobloki się udaje nim wczytać... lub skopiować coś z K.S.O....
Myślę, że dla tego wątku te pytania są odpowiednie, bo prawdopodobnie tak jak przenosząc pliki z Turbo K.S.O. na normal i dalej na Blizzarda, można analogicznie przenieść je na AST.
Dlatego generalnie myślę, że warto to sprawdzić i szukać wieloblokowych gier w ogóle na dowolne turbo i próbować je przenieść na inne (tu AST). [Ja chętnie spróbuję w wyżej opisany prosty sposób przenieść wersje z AST na Turbo K.S.O. (jeżeli takie zostaną udostępnione)].
The Goonies jest w wersji wieloblokowej również dla normalu, ale dopiero po małej modyfikacji działa z Turbo (K.S.O. i Blizzardem i pewnie innymi).
No chyba, że źle zrozumiałem i chodzi Ci tylko o te gry wieloblokowe, które w dawnych czasach ktoś w AST nagrywał? (przy takim założeniu z wymienionych przeze mnie tylko "Winter" ewentualnie by pasował, ale z drugiej strony jeżeli da się wczytywać wielobloki z innych turbo to i pozostałe też...).