http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33507015
Normalnie bez komentarza.....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
atari.area forum » Bałagan » Oczyna Polczyzna :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33507015
Normalnie bez komentarza.....
A no rowniez zwrocilem dzisiaj uwage na te aukcje. "Konkretniejsza" jest jego zakonczona aukcja z telefonikiem ;)
Jak tam wogole sprawy z HDD do ST'ka? Opanowales juz skrzynke?
Olac to, koles nawet nie ma cyfrowki ;)
Nie śmiej się, że nie ma cyfrówki. Sprzedaje kompa bo chce kupić cyfraka.
Olac to, koles nawet nie ma cyfrowki ;)
No ja też nie mam. Co to za dyskryminacja ? ;)
No wlasnie, o mnie jeszcze powiedzcie, ze nie mam komorki! 8)
No wlasnie, o mnie jeszcze powiedzcie, ze nie mam komorki! 8)
Hmm, jak będziesz tyle pić, to zabijesz wszystkie ;) (komórki, of coz :P )
za tym nr gg z tej aukcji kryje sie pewna...Justyna z Kudowej:) OJEJ! :D
Bierz się do roboty. Po ostatniej aferze z Jankowskim, twoja skroma osoba umnknie uwadze LPRu.
Szukamy młodych, ambitnych chłopców, którzy na zlotach będą służyć do kompotów. Nazwę ministrant można zachować.
no ja nikodo nie dyskryminuje ;)
> Szukamy młodych, ambitnych chłopców, którzy na zlotach będą służyć do kompotów. Nazwę ministrant można zachować.
No faktycznie, Ptica juz nam sie zestarzal :)
Ale, wracając do tematu, faktycznie - ojczyzna włoszczyzna.
Przeglądałem ostatnio jakieś forum użyszkodników windowsa - co piąty post pisany jest jeszcze gorszym językiem. W ogóle to chyba nasze forum wypada wyjątkowo korzystnie na tle innych pod tym względem...
[lekko OT]
To ja poprosze tlumaczenie na ogolnozrozumialy jezyk tego:
" Tracham sobie dzis bryką jak wporzo umcyk, z ziomalem pingpongiem. Nagle lukam, a tu śmiga dojara, szmaty ma cool, aż widać jej majtki z uzdą, na galach matriksy, normalnie zajebaszczo. Koleś szybko zlepił bałwana i pyta - ściemniamy?
Nie chciałem, bo z niego przygas i zawsze trzode robi. No i widac, ze to blachara, a moja bryka to trabant po tuningu. Mi to tito, ziomal, mowie, palimy trampki, jutro tejkne od zgreda fure i posciemniamy, zreszta dzis nie mam genow nawet na ciurlanie dropsa. Poza tym jutro pogrzeb a ja czeski jestem i nie chce rano schizowac. Ziomal walnal karpia i luka na mnie jakbym mial errora, ale gada MTV brachu - sobie mozesz nawet bic Niemca po kasku jak lubisz. Uderzylismy jeszcze do Maca i wrzucilismy po wiesmaku a potem na chawire:))))"
8) :lol: :P :D
Uderzylismy jeszcze do Maca i wrzucilismy po wiesmaku a potem na chawire:))))
Nie no. 4 wieśniaki to za dużo - tyle z tego zrozumiałem. Ale chciałbym zobaczyć tę w fajnych szmatach, że widać majtki z uzdą. 8)
Czy dobrze rozumiem słowo "uzda"??? :oops:
Wniosek prosty że używanie Atari nie obniża poziomu inteligencji :) (jak np używanie blaszanego hehehe)
A tak na marginesie to mój dysk do ST kręci jak nowy :D
Czy dobrze rozumiem słowo "uzda"??? :oops:
Sądząc po Twoich wypiekach, to chyba dobrze rozumiesz. ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Oczyna Polczyzna :)
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 60 zapytań