Bump tematu.
W międzyczasie udało się namówić (a często nie było łatwo!) wielu pionierów z tamtych czasów na podzielenie się swoimi wspomnieniami. Nie znaczy to, oczywiście, że wiem wszystko i o wszystkich. Tu pojawia się szansa dla wszystkich czytelników. A mianowicie jeśli znaleźliście w swoich zbiorach demo, intro lub nawet obrazek pochodzący z przełomu lat 80. i 90., który chcielibyście żeby KONIECZNIE nie był zapomniany - to dajcie znać, zrób zrzut kasety, dyskietki - lub jeśli nie umiesz / nie chce Ci się - podeślij do mnie, zrzucę go i odeślę! Nawet jeśli wydaje się, że "eeee, to się nie nadaje", względnie "pff, to pewnie już z pewnością dely ma".
Bez Waszej pomocy historia może nie być kompletna! W tej chwili mam skatalogowane ponad 180 (sto osiemdziesiąt!) różnych produkcji z lat 1987-1993.
A może któryś z Was pisał swoje programy w wyżej wspomnianym okresie i chciałby się podzielić swoją historią? Bardzo chętnie opublikujemy takie opowieści oraz programy.
Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.