Naprawiałem kiedyś koledze A600 i taki żarcik mu zrobiłem:
...to nie jest fotomontaż ani wczytany obrazek, tylko EmuTOS uruchomiony z ROMu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Amiga z rozdwojeniem jaźni...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Naprawiałem kiedyś koledze A600 i taki żarcik mu zrobiłem:
...to nie jest fotomontaż ani wczytany obrazek, tylko EmuTOS uruchomiony z ROMu.
Dobry żarcik :) Mina kolegi jak to zobaczył zapewne bezcenna - chciałbym ją widzieć.
I weź tu człowieku daj JIL komuś do serwisu - wróci jako C64 albo inny gumiak :D
haha dobre
Odpaliłem sobie z dyskietki. Fajnie to wygląda. Szkoda, że nie da się uzyskać dostępu do stacji (ja nie umiem) więc to tylko taka zabawka jak Diamond GOS na małe Atari - niby jest, ale w sumie do niczego nie da się użyć (nawet Diamond bardziej rozbudowany bo chociaż do dyskietek jest dostęp).
wsparcie dla stacji było dodane i powinno działać.
Pod WinUAE działa, ale uwaga czyta dyskietki w formacie ST
Możliwe, że zadziała jeśli jest odpalony z ROM-u. Ja odpalałem z dyskietki, więc pewnie przez jakiś relokick czy coś. Może sobie wypalę.
Trzeba mu było emulator DOSa zapodać i nc odpalić :)
Pamiętam te czasy jak używałem ST, a na nim emulator blaszaka, który miał prędkość 0.3 PC XT, ale działał: programy w Clipperze kompilowały się godzinami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Amiga z rozdwojeniem jaźni...
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 57 zapytań