Naprawiałem kiedyś koledze A600 i taki żarcik mu zrobiłem:
...to nie jest fotomontaż ani wczytany obrazek, tylko EmuTOS uruchomiony z ROMu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » Amiga z rozdwojeniem jaźni...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Naprawiałem kiedyś koledze A600 i taki żarcik mu zrobiłem:
...to nie jest fotomontaż ani wczytany obrazek, tylko EmuTOS uruchomiony z ROMu.
Dobry żarcik :) Mina kolegi jak to zobaczył zapewne bezcenna - chciałbym ją widzieć.
I weź tu człowieku daj JIL komuś do serwisu - wróci jako C64 albo inny gumiak :D
haha dobre
Odpaliłem sobie z dyskietki. Fajnie to wygląda. Szkoda, że nie da się uzyskać dostępu do stacji (ja nie umiem) więc to tylko taka zabawka jak Diamond GOS na małe Atari - niby jest, ale w sumie do niczego nie da się użyć (nawet Diamond bardziej rozbudowany bo chociaż do dyskietek jest dostęp).
wsparcie dla stacji było dodane i powinno działać.
Pod WinUAE działa, ale uwaga czyta dyskietki w formacie ST
Możliwe, że zadziała jeśli jest odpalony z ROM-u. Ja odpalałem z dyskietki, więc pewnie przez jakiś relokick czy coś. Może sobie wypalę.
Trzeba mu było emulator DOSa zapodać i nc odpalić :)
Pamiętam te czasy jak używałem ST, a na nim emulator blaszaka, który miał prędkość 0.3 PC XT, ale działał: programy w Clipperze kompilowały się godzinami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Amiga z rozdwojeniem jaźni...
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 57 zapytań