eh, zaprosił do komputera a sam gra :D :D :D :D :D
Party mega roxior.
Temperatura troche zawiodla, bylo cieplo
Masta szaczun dla Anj'ego (stary, totalnie mnie zaskoczyles :D a grafa też ruls!)
teraz tylko odespac....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Po EASCIE
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eh, zaprosił do komputera a sam gra :D :D :D :D :D
Party mega roxior.
Temperatura troche zawiodla, bylo cieplo
Masta szaczun dla Anj'ego (stary, totalnie mnie zaskoczyles :D a grafa też ruls!)
teraz tylko odespac....
Ja juz odespalem :)
Frasunek dla organizotora ktory pewnie teraz sobie siedzi a Ewelina wszystko sprzata :P
Było 0wnz0r (czyli r0x0r, jak kto nie wie o ccczo cchhhoozzzi ten niech do miecza kuca)
Nie było THE ONE, a właściwie był, ale SZA...zza :lol:
i tyle, bo idą bystrouche grzdyle.
Nara See Ya itepede. :)
EAST RÓLÓ!!! 4eva!!! :D
...ciułała...
Zamiast tyle gadać, lepiej podrzucilibycie gdzue na siec to i owo z partyzantki. ;)
Havocek, jak zwykle duzo gadasz i przekrecasz rox tekst party. nie "do komputera" a "na komputer" txt authorized by anj :)
party mi sie podobalo.
- 1sze kompoty na eascie
- 1szy raz bylo cieplo
szacun dla macmastera, i calej ekipy partowej.
si ja next east ;)
ps. "nastepnego easta nie bedzie, ale jak przyjedziecie to bedzie" (c) mcm :)
Party miodas. Makmaster razem z Ziomasami nie kucali. Pozytywna atmosfera przez cały czas. Frytasy, alko, robota, tornistry, zwierzenia Vaskacza z czekoladą i czerwonymi kartkami w tle, bigososy Myszeja, herba z rum'iankiem by Wilson, nomanomajej Epija oraz Majkera kuzynka z komancza, weselna Grubshego, prasowany śpiwór Dely'ego, sesja paparazzich Mev'a i Yezusa, wizyta Ewelinki - przyszłej żony McMastera-organizera, nauczycuelka/DVDentsytka Havoca, spokój Casia, śmiech Maziego i koncertowego Zigera, pojedynki w Lotusa, texty, texty, texty, polerowane torpedy, ownzororoxory. Assembly liże kolta! Jak dla mnie to party w skali "De łan" jest w czołówie. Dzięki!
No i anj podsumowal party na roxorze! ;)
ps. bigososy :D :D
mikej: i co spoznia sie ciagle??????????? :lol:
prasowany śpiwór Dely'ego
To akurat jest srednio smieszne ;) ;)
pojedynki w Lotusa
O, nie pamietam :)
polerowane torpedy
Poleruje to sie galke, torpede to sie pucuje :)
party w skali "De łan"
L.O.L
wow. od dwoch godzin jestem w krakowie dzieki ZIomalom przez duże ZI :)
party 0wnz0r!!
Anj: czy to specjalny algorytm kompresji przeznaczony wyłącznie na relacje ze zlotów?
Współczynnik kompresji bezstratnej: 1024:1. :D
No to mam relkę w skrócie. Nie byłem. Mea culpa, za wszystkie grzechy żałuję. Żebym się nie rozchorował, ew. wyzdrowiał 3 dni wcześniej...
Ale jutro odwiedzam Vaska, więc będzie relacja szczegółowa.
... nie chce byc następnym - który powie: "nie byłem, bo coś tam"; cóż - jechać chciałem; lecz dobrze jest się wypłacić wcześniej z długów ... za Ornete choćby i.. ;) - co będzie z przyczyn technicznych osiąganle dopiero pierwszego. :mrgreen:
EPI;- o ryżolu wiem tyle - że prawdopodobnie powstał z ryżu. I to mi wystarcza :lol: :lol: :lol:
Co to znaczy, ze cos jest 0wnz0rz? To znaczy, ze cos jest r0x0rz.
Konichiwa - ciułała
Ja pie....le ale ja pie....le
Zapraszasz na komputer i sam grasz?
To tylko pare najlepszych tekstow z party :)
MY DOROŚLI ZACHOWUJEMY SIĘ INACZEJ 8)
True: wy bardziej marudzicie.
Anj: czy to specjalny algorytm kompresji przeznaczony wyłącznie na relacje ze zlotów?
:D Trzeba jeszcze nad nim popracować. No i nie zapominajmy, że "Aby odpackować teksty trzeba najpierw odpackować program do ich odpackowywania"! Greetz!
Dziękuję, nie jestam masochistą, więc odpackuj się z takimi propozycjami. :twisted:
...więc odpackuj się z takimi propozycjami. :twisted:
uzzz, nrrrrrryy, pzzzy, arrrrrggg, czzzz, kgggrrr! Done! :D
Dawać foty /.../
...więc odpackuj się z takimi propozycjami. :twisted:
uzzz, nrrrrrryy, pzzzy, arrrrrggg, czzzz, kgggrrr! Done! :D
O jej! Nie wiedziałem, że po rozpackowaniu jesteś taki wielki. Pełne 160/240 w 32 kolorach. 8O
Tatqoo zbojkotowal nas, zbojkotujmy jego i nie damy fotek :) No chyba, ze obieca poprawe i bedzie za rok (na tym eastcie co go nie bedzie chyba ze przyjedzie ktos)
Lizard: 50% w skali "Dełan" robi swoje :!: :lol:
papieros
po prostu praca ...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Po EASCIE
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 60 zapytań