eh, zaprosił do komputera a sam gra :D :D :D :D :D
Party mega roxior.
Temperatura troche zawiodla, bylo cieplo
Masta szaczun dla Anj'ego (stary, totalnie mnie zaskoczyles :D a grafa też ruls!)
teraz tylko odespac....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Po EASCIE
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eh, zaprosił do komputera a sam gra :D :D :D :D :D
Party mega roxior.
Temperatura troche zawiodla, bylo cieplo
Masta szaczun dla Anj'ego (stary, totalnie mnie zaskoczyles :D a grafa też ruls!)
teraz tylko odespac....
Ja juz odespalem :)
Frasunek dla organizotora ktory pewnie teraz sobie siedzi a Ewelina wszystko sprzata :P
Było 0wnz0r (czyli r0x0r, jak kto nie wie o ccczo cchhhoozzzi ten niech do miecza kuca)
Nie było THE ONE, a właściwie był, ale SZA...zza :lol:
i tyle, bo idą bystrouche grzdyle.
Nara See Ya itepede. :)
EAST RÓLÓ!!! 4eva!!! :D
...ciułała...
Zamiast tyle gadać, lepiej podrzucilibycie gdzue na siec to i owo z partyzantki. ;)
Havocek, jak zwykle duzo gadasz i przekrecasz rox tekst party. nie "do komputera" a "na komputer" txt authorized by anj :)
party mi sie podobalo.
- 1sze kompoty na eascie
- 1szy raz bylo cieplo
szacun dla macmastera, i calej ekipy partowej.
si ja next east ;)
ps. "nastepnego easta nie bedzie, ale jak przyjedziecie to bedzie" (c) mcm :)
Party miodas. Makmaster razem z Ziomasami nie kucali. Pozytywna atmosfera przez cały czas. Frytasy, alko, robota, tornistry, zwierzenia Vaskacza z czekoladą i czerwonymi kartkami w tle, bigososy Myszeja, herba z rum'iankiem by Wilson, nomanomajej Epija oraz Majkera kuzynka z komancza, weselna Grubshego, prasowany śpiwór Dely'ego, sesja paparazzich Mev'a i Yezusa, wizyta Ewelinki - przyszłej żony McMastera-organizera, nauczycuelka/DVDentsytka Havoca, spokój Casia, śmiech Maziego i koncertowego Zigera, pojedynki w Lotusa, texty, texty, texty, polerowane torpedy, ownzororoxory. Assembly liże kolta! Jak dla mnie to party w skali "De łan" jest w czołówie. Dzięki!
No i anj podsumowal party na roxorze! ;)
ps. bigososy :D :D
mikej: i co spoznia sie ciagle??????????? :lol:
prasowany śpiwór Dely'ego
To akurat jest srednio smieszne ;) ;)
pojedynki w Lotusa
O, nie pamietam :)
polerowane torpedy
Poleruje to sie galke, torpede to sie pucuje :)
party w skali "De łan"
L.O.L
wow. od dwoch godzin jestem w krakowie dzieki ZIomalom przez duże ZI :)
party 0wnz0r!!
Anj: czy to specjalny algorytm kompresji przeznaczony wyłącznie na relacje ze zlotów?
Współczynnik kompresji bezstratnej: 1024:1. :D
No to mam relkę w skrócie. Nie byłem. Mea culpa, za wszystkie grzechy żałuję. Żebym się nie rozchorował, ew. wyzdrowiał 3 dni wcześniej...
Ale jutro odwiedzam Vaska, więc będzie relacja szczegółowa.
... nie chce byc następnym - który powie: "nie byłem, bo coś tam"; cóż - jechać chciałem; lecz dobrze jest się wypłacić wcześniej z długów ... za Ornete choćby i.. ;) - co będzie z przyczyn technicznych osiąganle dopiero pierwszego. :mrgreen:
EPI;- o ryżolu wiem tyle - że prawdopodobnie powstał z ryżu. I to mi wystarcza :lol: :lol: :lol:
Co to znaczy, ze cos jest 0wnz0rz? To znaczy, ze cos jest r0x0rz.
Konichiwa - ciułała
Ja pie....le ale ja pie....le
Zapraszasz na komputer i sam grasz?
To tylko pare najlepszych tekstow z party :)
MY DOROŚLI ZACHOWUJEMY SIĘ INACZEJ 8)
True: wy bardziej marudzicie.
Anj: czy to specjalny algorytm kompresji przeznaczony wyłącznie na relacje ze zlotów?
:D Trzeba jeszcze nad nim popracować. No i nie zapominajmy, że "Aby odpackować teksty trzeba najpierw odpackować program do ich odpackowywania"! Greetz!
Dziękuję, nie jestam masochistą, więc odpackuj się z takimi propozycjami. :twisted:
...więc odpackuj się z takimi propozycjami. :twisted:
uzzz, nrrrrrryy, pzzzy, arrrrrggg, czzzz, kgggrrr! Done! :D
Dawać foty /.../
...więc odpackuj się z takimi propozycjami. :twisted:
uzzz, nrrrrrryy, pzzzy, arrrrrggg, czzzz, kgggrrr! Done! :D
O jej! Nie wiedziałem, że po rozpackowaniu jesteś taki wielki. Pełne 160/240 w 32 kolorach. 8O
Tatqoo zbojkotowal nas, zbojkotujmy jego i nie damy fotek :) No chyba, ze obieca poprawe i bedzie za rok (na tym eastcie co go nie bedzie chyba ze przyjedzie ktos)
Lizard: 50% w skali "Dełan" robi swoje :!: :lol:
papieros
po prostu praca ...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Po EASCIE
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 66 zapytań