solo/ng napisał/a:co sie nie odpalilo? o czym ty w ogole piszesz.
O 7 poziomach, o których wspomniałeś
solo/ng napisał/a:zamiast srac wysrywy na temat o ktorym pojecia nie masz - przestac wciskac "wyslij odpowiedz".
Zamiast się tu produkować, dokończ produkcję sprzed lat, bo żenujące jest sranie na forum i pozostawianie przez lata niedokończonych produkcji wystawionych na party, żenua na pełnej linii.
solo/ng napisał/a:kazda produkcja ma jakies bugi, nawet TimePilot wystawiony na Wapniaku,
Dlatego u mnie na Wapniaku by nie był wystawiony. Przypominam, że poszedł u Mikera, a czekaliśmy na niego około roku. Znowu WIP (swoją drogą super gra) wygrał z innymi produkcjami
solo/ng napisał/a:ch*j to interesuje - nie postuj na tematy o ktorych pojecia nie masz.
Ale że nie mam pojęcia, że sracie na publiczność puszczając niedokończone produkcje? Bo dla mnie największym gównem jest dawanie niedokończonych produkcji - bez względu na to, czy jest to demo, gra, czy coś innego - w pełnoprawnych produkcjach. Ale to już niezależne od autorów, przyznam (o ile powiadomili organizatora - tak, Miker wiedział, tyle wiem na pewno) a od organizatora/organizatorów zlotów. Poza tym gratuluję kultury - ta odpowiedź jest w TWOIM stylu
solo/ng napisał/a:Na nastepne party wrzuce 50 "gier" w basicu, abys mial wlasciwą konkurencje. Jaka motywacje mam miec robienia jakiegos mocnego projektu na A8, czytajac nonstop takie wysrywy? Generalnie nie ma to znaczenia, bo produkcje sa "in motion" lacznie z taka, ktora ma pokazac komodzie, ze A8 rox. oryginalna gra, wiec nie ma z gory narzuconego techa. ty sobie poklikaj w beju i napisz jak bardzo "nie chcialo" sie nam robic FQ, na jktore poswiecilismy pewnie wiecej czasu niz ty na swoje wszystkie producje razem wziete.
Ale chociaż DOKOŃCZYCIE te 50 produkcji w Basicu, czy jak zwykle - preview i czekaj tatka latka? Jak byś nie zauważył - w sumie od czasu braku Głuchołaz raczej gier nie wystawiam na żadnym party, zresztą niewiele ich zostało. Tak, poświęciliście od cholery czasu, po tem sru - rok później kolejny preview w pełnoprawnych grach (MK), rozumiem, że skoro w tym roku są dwa SV to kolejne dwa PV na dwie kolejne platformy Atari... Co Wam zostało? A, już wiem - A2600, A7800, Jaguar, Falcon, ST i PoFo? To conajmniej 6 party będzie? Co do mojego prywatnego czasu - mogę nim dysponować jak uważam, jak coś upubliczniam, to albo jest to pełna wersja (choć mogą być bugi, zgadza się), albo tego nie wystawiam na party.
solo/ng napisał/a:w ktorym momencie napisales "prawde"? w tym, gdzie zarzuciles nam "ze nam sie nie chcialo przy FQ tak jak przy TP"?
jeszcze raz - wstydz sie ziom, bo to jest najdelikatniejsze co mozna tutaj napisac. pojecia nie masz - mocne tezy stawiasz. oklaski.
Nie, tam, gdzie napisałem, że gra jest niedokończona a dajecie kolejne, niestety niedokończone
solo/ng napisał/a:generalnie Sikor - zenada totalna. unexpected.
Przykro mi, ale niestety tak to widzę. Z punktu widzenia gracza, usera. Niestety, przez to Atari jest traktowane jako goowno - mało produkcji, jak są, to raczej tech dema, niedokończone, z bugami, które często potrafią nie działać na nieprzerobionych maszynach. I przykro mi to pisać jako atarowiec, ale to jest prawda - co pokazuje między innymi ta gównoburza, ale znowu związana z tematem wątku.
solo/ng napisał/a:I na koniec. to takie pierdzielenie spowoduje, ze nie bedzie dotykania jakis kosmicznych portow. Bo port gry ma ten pech, ze kazdy zna cala gre, wszystkie levele. Walnie sie jakiegos techa i bedzie sie wystawiac oryginalne 1 levelowe gry i zawsze stwierdzi, ze to jest cala gra. I wsio. problem solved.
Wiesz, oryginalne gry mogą być dla wielu ciekawsze. Ale chociaż będzie jasna sytuacja - uważamy naszą produkcję za skończoną i się jej nie tykamu, sprawa czysta pod względem wystawiania prac i uczciwa w stosunku do publiczności.
Kończąc temat FQ - jak napisałem, trzymam kciuki, i tak, ja nie umiem pisać takich gier, więc się nawet do nich nie zabieram. Zresztą - co wspominałem wcześniej - to i tak nie mój target.
zbyti napisał/a:Ah... Jeszcze dla porządku należy dodać, że oficjalne stanowisko KK w sprawie Druidarium jest takie: gra jest ukończona.
Zbyti, mi chodziło o Robo Mechanik akurat, bo stanowisko na temat DRUDARIUM (według planszy tytułowej) znam. Wiem, że @larek jeszcze wspominał o jakiejś jego innej produkcji na 2600 z SV, która jest zupełnie niedostępna, ale tu trzeba by się zapytać @Greya, bo nawet tytułu nie znam.
Sikor umarł...